Eveniment-Social

Problema concesiunilor ramane inca nerezolvata

Publicat: 07 aug. 2011

Problema societatilor comerciale care s-au extins pe domeniul public fara a avea forme legale ramane nerezolvata. De ani de zile bugetul local este pagubit de importante sume de bani. Anul trecut o comisie a primariei a finalizat o ancheta in ce priveste identificarea celor care ocupa ilegal domeniul public, dar nici pana acum nu s-a facut ceva.
Practic, ar trebui ca cei gasiti in neregula, fiind vorba de peste 30 de societati, sa intre in legalitate si sa plateasca din urma taxele si impozitele aferente. Se pare, insa, ca s-a creat un blocaj la nivelul compartimentului Juridic. Secretarul primariei, juristul Mircea Zuzan, a precizat ca la ora actuala se analizeaza dosarele si certificatele celor de la Serviciul de Urbanism. „Vedem pe ce suprafata exista avizele care sunt si ce suprafete se ocupa. Dupa ce vom termina acest lucru, vom demara procedurile ce se impun. Trebuie sa luam si punctele de vedere ale proprietarilor”, a declarat zilele trecute secretarul primariei, Mircea Zuzan.
Altfel spus, practic s-au reluat toate procedurile, pentru ca raportul comisiei stabilite de primarul Grigore Craciunescu nu e luat in considerare. In tot acest timp se pierd la bugetul local cateva sute de mii de lei.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit