Stiri

Reteaua 4G atinge viteze de descarcare de 73 Mbps si incarcare de 35 Mbps

Publicat: 06 feb. 2013

In cadrul unei conferinte de presa realizata la Brasov, Vodafone, a demonstrat pe un Samsung Galaxy S III ca reteaua 4G poate atinge viteze de descarcare de 73Mbps si de incarcare de 35Mbps.

Conferinta tinandu-se la Brasov deoarece acesta este orasul cu cea mai mare acoperire 4G, Vodafone crescand deasemenea viteza pana la 100Mbps in toate orasele cu acoperire 4G din Romania (Arad, Bacau, Bucuresti, Cluj, Constanta, Craiova, Iasi, Galati, Timisoara si Brasov).

Totodata prin intermediul acestei conferinte, compania a lansat o campanie ce invita clientii Vodafone sa testeze serviciul in aproximativ 17 magazine din 10 orase.

 In prezent, acest serviciu este disponibil si pe un telefon HTC One SV LTE, dar in momentul lansarii comerciale va fi compatibil si cu iPhone 5 de la Apple.

Desi Orange si Vodafone sunt singurii ce au lansat servicii 4G, acestea nu sunt disponibile pe multe smartphone-uri ci doar pe anumite tablete, seful Vodafone Romania afirmand ca pana de Paste se vor introduce pe piata noi telefoane compatibile 4G astfel incat clientii vor avea o gama variata de telefoane de unde sa aleaga.

Serviciile 4G Vodafone sunt disponibile utilizatorilor de tableta sau laptop cu doua abonamente de internet: pachetul Internet Nelimitat Turbo 75 (cu 12 GB trafic, viteza de descarcare de pana 75Mbps si incarcare de 37,5Mbps pentru 19 euro/luna) si Internet Nelimitat Turbo 100 (cu 20GB trafic de date, viteza de incarcare de 50Mbps si descarcare 100Mbps pentru 25 euro/luna)loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit