Local

S-a deschis la Iasi cel mai nou showroom Jaguar – Land Rover din Romania – FOTO

Publicat: 28 oct. 2014

@ Spatiul foarte generos, de peste cinci sute de metri patrati, si amenajat modern poate expune pâna la unsprezece vehicule ale legendarelor branduri britanice @ Noile modele au design revolutionar si cele mai noi tehnologii integrate pentru siguranta si performanta

Cel mai nou showroom Jaguar Land Rover din România este disponibil iesenilor si nu numai, începând din 28 octombrie, în soseaua Pacurari nr. 177. Ieri a fost inaugurat noul showroom in prezenta realizatorului de televiziune Roxana Ciuhulescu, în calitate de ambasador de brand si imagine a modelului Discovery 4 în România si a lui Mihai Ivanescu, în calitate de Director General al importatorului oficial Jaguar – Land Rover din România.

Noua generatie Range Rover este deja recunoscuta datorita designului revolutionar si a celor mai noi tehnologii integrate pentru siguranta si performante de top. Range Rover Evoque este primul SUV cu cutie automata în noua trepte, noul Range Rover Sport vine cu o noua motorizare hybrid, iar noul Range Rover cu caroserie din aluminiu face furori în întreaga lume. Din gama Jaguar se remarca supercarul F-Type, cu motorizari de pâna la 510 cai putere, dar gama include deopotriva si limuzine confortabile, luxoase si, totodata, accesibile.

„In urma cu multi ani, Jaguar insemna aristocratie, iar Land Rover reprezenta casa regala britanica. Timpul a trecut, insa masinile Jaguar au ramas la fel de luxoase, dar mai accesibile, iar Land Rover si Range Rover au revolutionat conceptul de 4×4 premium. Casa Auto Iasi deschide astazi cel mai nou showroom Jaguar – Land Rover la standarde din România, in afara Bucurestiului. Investitia a fost realizata datorita faptului ca este vorba despre doua marci istorice, pentru care vanzarile au crescut continuu si credem foarte mult in aceste branduri de renume”, a declarat Bogdan Pitigoi, presedinte Casa Auto Iasi.

Echipa de consultanti este pregatita sa ajute clientii în alegerea autovehiculelor, fie supercar-uri sportive cu sute de cai putere, masini de teren aventuroase, limuzine confortabile sau SUV-uri exclusiviste. Tot aici, clientii au de unde sa aleaga variantele de finantare potrivite pentru ca achizitia autovehiculului dorit sa fie mult mai rapida si facila. Calitatea serviciilor post vânzare este o prioritate pentru echipa Casa Auto. Astfel, service-ul de peste sase sute de metri patrati este dotat cu aparatura moderna de diagnoza, utilaje si softuri la zi, conform normelor producatorilor Jaguar si Land Rover, si este deservit de oameni scolarizati si continuu instruiti de catre producatori. Toate acestea garanteaza calitatea lucrarilor mecanice, electrice, de tinichigerie, vopsitorie si accesorizari. Aceste servicii sunt completate de facilitatile Casa Auto în ceea ce priveste serviciile necesare în situatiile de daune auto, precum si serviciile de schimbare a autovehiculelor existente cu unele noi. Iesenii sunt asteptati pentru informatii, promotii si teste ale modelelor expuse. 

Adauga un comentariu