News Flash:

Scandalul continuă în Politia Comunitară

13 Iulie 2010
860 Vizualizari | 0 Comentarii
E clar, politia comunitară miroase a praf de puscă, cu toată armonia ce domneste într-însa. De o săptămînă, la redactie ne sosesc rînd pe rînd agentii comunitari care au apărut într-un fluturas infam ca fiind ultragiati, umiliti si hărtuiti de conducere. Oamenii se scuză, se acuză si îsi acuză colegii. Si vor să facă precizări.
Prima venită si cea mai vehementă a fost Claudia Orendt, mama lui Cosmin Văideanu, autorul presupus al fituicii denigratoare. Femeia spune că fiul ei lucrează de 6 ani în politia comunitară si n-a avut probleme pînă n-a venit noua conducere la putere. „Fiul meu, de circa patru ani, a fost diagnosticat cu o boală rară si a trebuit să meargă la spitalul din Iasi pentru tratament si operatie, iar cei doi (Gheorghe Enache si Stefan Vornicu - n.r.) i-au spus dlui Crăescu să-l forteze să se pensioneze. Fiul meu a încercat în repetate rînduri să le spună că boala poate fi tinută sub control si nu este cazul de pensionare. Are testul psihologic luat si asa, cu probleme medicale, a absolvit facultatea. Stiti că fiul meu este pe un pat de spital în Iasi si nu la băut cu ag. Ursu Aurel, asa cum ati declarat? Cu dl ag. Ursu Aurel a fost acum 5 ani la o bere, dacă vreti să stiti adevărul. A venit la dvs., domnule Enache, să vă roage să-i permiteti să nu poarte baston si statie, deoarece este operat în zona abdominală. Si i-ati făcut dosar de sanctiune. I-ati făcut dosar că ar fi fost în stare de ebrietate, cum afirmati, stiti foarte bine că dosarul este clasat, deoarece fiul meu era sub tratament cu agenti biologici care dau reactii adverse. Iar referitor la faptul că nu venea la serviciu pentru că era în stare de ebrietate, fiul meu a adus scutire medicală, de aceea a ajuns la cca 180 de zile de concediu medical pe an“, spune mama lui Văideanu. Agentul Ursu a fost întru totul de acord cu dînsa. De altfel, precizarea cu băuta de acum cinci ani îi apartine.

Indignare, indignare si iar indignare

Apoi a venit Liliana Negură. Care a tinut să precizeze că „avansurile sexuale asupra mea nu au fost făcute“. „Este adevărat că am avut unele divergente cu dnul Enache, dar nu de natură sexuală. Mai mentionez că nu este adevărat cu privire la functia de secretară că ascultam pe la usi si că toate actele erau varză, deoarece lucram la acel birou de un an si jumătate. Iar referitor la testul psihologic este anexat la dosarul de angajare. Nu stiu nimic de nici un fluturas, nu l-am văzut, nu stiu cine l-a făcut. Sînt acuze nefondate, iar eu nu am prostul obicei să mă ocup de manifeste, fluturasi sau alte nimicuri. Nu am avut si nu vreau să am ceva personal privitor la conducerea directiei, ci doresc să fiu lăsată să-mi fac serviciul fără a fi jignită si acuzată pe nedrept“, spune femeia.
Cealaltă onorabilă doamnă, Claudia Aanitei ne informează: „Cele precizate de dl Crăescu în legătură cu lipsa avizului psihologic sînt partial adevărate: în luna ianuarie a acestui an am fost dusi la un anumit doctor psiholog pentru a ni se dovedi incapacitatea psihiatrică (ceea ce se dovedeste de medicul psihiatru) de a purta armă; după două luni mi s-a adus la cunostintă de dl. Enache că trebuie să merg să repet testul (să merg «la consiliere psihologică») deoarece s-a observat «un pic de nerv». Ingrijorată că nu mi s-a observat întreg sistemul nervos si că pentru plata consilierii psihologice vor fi folositi bani din bugetul public, am mers la consultatie la alt doctor psiholog autorizat. Avizul psihologic pentru port armă obtinut a fost înaintat conducerii; replica dlui Crăescu a fost «e fals». Recunosc că mai agresez verbal unii colegi, care au un comportament si limbaj mai putin civilizat. As dori să precizez că fituica de la care a pornit totul pare a fi concepută si scrisă de cei trei care se consideră lezati în onoarea de familisti convinsi“.
(Sursa: Monitorul)
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Site-ul bzi.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Mica publicitate

© 2017 - BZI.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.4660 (s) | 22 queries | Mysql time :0.344505 (s)