Eveniment-Social

Se intrerupe apa potabila in judet!

Publicat: 29 iun. 2012
1
Din cauza defectarii unei electropompe de la rezervorul de apa Mosna, ApaVital SA nu va furniza apa potabila, incepand din data de 28 iunie, catre un numar de 30 de clienti din zona Mosna Deal, alimentati prin hidrofor. Furnizarea apei potabile va fi reluata dupa achizitionarea si montarea unei noi electropompe.
De asemenea, din cauza consumului mare de apa potabila inregistrat in ultima perioada, furnizarea apei potabile se va face dupa program, zilnic, intre orele 06.00 – 09.00 si 18.00 – 22.00, incepand din data de 2 iulie, catre clientii din comuna Plugari. Programul de furnizare poate suferi modificari in functie de consumul efectiv inregistrat. Primarul localitatii a fost informat in legatura cu modificarea programului de distributie a apei potabile. 
In plus, in scopul efectuarii lucrarilor de igienizare a rezervorului de apa de 1000 mc Harlau, luni, 2 iulie, intre orele 09.00 – 11.00, furnizarea apei potabile va fi intrerupta catre clientii din blocurile situate in strada Stefan cel Mare din orasul Harlau.Comentarii
Adauga un comentariu