Eveniment-Social

Secretarii unor comune iesene, in comisia de disciplina

Publicat: 04 mart. 2015
1

Mai multi secretari de comune din judetul Iasi au fost convocati ieri la Comisia de Disciplina de la nivelul Prefecturii. Dupa ce au primit mai multe plangeri legate de activitatea acestor persoane, reprezentantii Prefecturii i-au convocat in comisie pentru a stabili ce masuri se impun in aceste cazuri. Secretarii din comunele Baltati, Sipote si Comarna au dat explicatii cu privire la unele decizii pe care le-au luat, dupa ce reprezentanti din primarii sau persoane fizice au depus reclamatii impotriva acestora. Pe numele celor trei au aparut plangeri cu privire la nepunerea in aplicare a unor hotarari de Consiliu Local, nerespectarea unor aspecte privind fondul funciar si altele. Conform autoritatilor judetene, in perioada urmatoare acestia vor fi chemati din nou la alte audieri. „In cadrul acestei sedinte am clasat cazul secretarului din comuna Sipote si a ramas sa audiem in continuare celelalte persoane care au depus sesizari in privinta secretarilor de la Baltati si Comarna”, a mentionat subprefectul Bogdan Abalasi.

Comentarii
  • mai bine ar fi daca secretarul de la Comarna ar lasa locul la altcineva si s-ar acupa de proiectele europene accesate de familia lui.

  • Păi ce vă miraţi de secretarul de la Bălţaţi!Aşa primar…aşa secretar!Vai de mama lor..niste semianalfabeţi!Auzi ,cică primarul Astefanei e inginer!ha!ha!ha!El abia stie tabla inmultirii,dar a inceput să-i placă a dracului primăria!Îl anunt de pe acum să nu mai candideze in 2016,că va avea sanse 0,00 % impotriva mea!

  • Este adevarat ca oricare alt primar in primaria Baltati ,nu ar tolera circul facut de salariati in aceasta institutie. Cum pleaca primarul unii trec strada la baut ,altele trag cate 3 ore pe zi din trabuc in frunte cu secretara. Rad cetatenii de renumitele certuri din primarie, uneori se stropesc cu busuioc in cap , alteori eceleasi persoane topesc impreuna tigara dupa tigara si se plang ca au salarii mici. Apropo scrie undeva in lege ca in timpul programului se poate fuma de 5-7 ori pe zi? Daca este asa mariti programul acelor tipe care trag din pipa , barfesc si ameninta.
    Secretara chiar este o persoana foarte obaznica, ar fi bine sa isi verse nervii pe concetatenii ei, ca avem si noi in comuna copii cu studii pentru acest post.

Adauga un comentariu