Celebritati

Sensuala si-a pus silicoane

Publicat: 28 feb. 2011
6

Celebra Simona-Sensual a intrat in randul „tunatelor”. Apetisanta blonda a recurs la serviciile unui cunoscut medic estetician pentru implanturi mamare cu silicon.

Impresionata de succesul pe carel-a avut sora ei mai mare cu pictorialul pe care l-a facut si putin geloasa pe priza acesteia la public, Simona Sensual a trebut peste frica de bisturiu si s-a decis sa se tuneze. Mai mult, se pare ca fiind nemultumita de bustul pe care îl avea, considerându-l prea mic, Simona-Sensual a decis ca este timpul sa apeleze la un medic estetician si sa-si puna implanturi cu silicon.

Astfel, vedeta a suportat, sâmbata, o interventie chirurgicala de marire a bustului, surse din apropierea ei dezvaluindu-ne ca implanturile cu silicon ale blondei sunt de 350 de mililitri. Ceea ce înseamna un singur lucru: Simona-Sensual are acum un bust de-a dreptul impresionant, putând linistita sa concureze la titlul de ”Regina Sânilor”.

Mai mult, se pare ca Simona-Sensual abia asteapta sa se estompeze urmele operatiei suferite pentru a putea aparea într-un pictorial incendiar.
Adauga un comentariu