Eveniment

Serban Ionescu e ajutat de aparate sa traiasca

Publicat: 01 oct. 2012

Medicii de la Spitalul Elias au intervenit de urgenta, sambata seara, cand starea de sanatate a actorului Serban Ionescu (62 de ani) s-a inrautatit brusc. Artistul a fost intubat, iar surse medicale spun ca acesta este in prag de coma.

Actorul se simte din ce in ce mai rau, desi, de circa doua saptamani este internat si urmeaza un tratament de specialitate.

Boala de care sufera, insa, scleroza laterala amiotrofica (n.r. – o afectiune ce presupune pierderea progresiva a anumitor celule nervoase), nu are leac, ea putand fii doar stopata.

Sambata seara, medicii de la Spitalul Elias au fost nevoiti sa intervina de urgenta, deoarece functiile vitale ale actorului se dereglasera. Potrivit adevarul.ro, actorul a fost intubat, deoarece nu mai poate respira singur si trebuie ajutat de aparate.

Surse din cadrul spitalului au declarat ca Serban Ionescu nu mai vorbeste, nu mai mananca si se afla la un pas de coma. Si asta, in conditiile in care, in luna august, dupa ce s-a intors de la o clinica din Germania, se simtea mai bine: comunica, manca singur si putea sa faca si cativa pasi.

Artistului ii sunt mereu alaturi mama si cel mai bun prieten. De cand este internat la Elias, Serban Ionescu e vizitat zi de zi de mama sa (80 de ani) si de un prieten foarte apropiat.loading...

Adauga un comentariu