Fotografii

Si-a pus costumul de baie si a iesit pe plaja. Oamenii au inceput sa rada si sa-si bata joc de ea. Reactia femeii le-a sters zambetul de pe buze

Publicat: 01 oct. 2017
4
Aceasta femeie a cantarit peste 220 de kilograme. Datorita unei vointe de fier, ea a reusit sa slabeasca cateva zeci de kilograme. Insa mai grea decat lupta cu kilogramele in plus a fost cea cu ideile preconcepute ale oamenilor si cu rautatea acestora.

Jacqueline Adan si-a facut curaj sa iasa la plaja in costum de baie. Dupa ce a slabit, ea a ramas cu exces de piele ce urmeaza sa fie indepartat chirurgical, asa ca silueta ei este departe de a fi perfecta.
Vazand problemele cu care se confrunta, un cuplu a facut comentarii rautacioase la adresa ei. In loc sa le raspunda cu aceeasi moneda, femeia a preferat sa posteze un mesaj pe retelele de socializare:

„Da, m-au deranjat comentariile lor. Dar nu mai am de gand sa las astfel de oameni sa ma afecteze. (…) Nu ma cunosc, nu stiu cat de mult am luptat sa slabesc, nu stiu ca sunt inca in perioada de recuperare dupa o operatie majora. Nu au niciun drept sa rada de mine si sa ma arate cu degetul. Asa ca le-am zambit. 

Nu conteaza ce spun sau ce cred altii despre mine. Conteaza cum reactionez eu. Conteaza ce cred eu despre mine”Adauga un comentariu