Paste

Spaghete cu galbiori si sparanghel

Publicat: 16 mai 2019

Ingrediente:

  • 300 g spaghete
  • 250 g kaizer
  • 300 g ciuperci (galbiori)
  • 200 g sparanghel conservat
  • 50 g unt
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Se fierb spaghetele in apa cu sare, conform indicatiilor de pe pachet, pentru a fi „al dente”. Se scurg de apa si se asaza intr-o salatiera mare. Separat, se soteaza ciupercile cu untul, timp de 8-10 minute, apoi se scot din unt si se pun in salatiera. In untul ramas se rumeneste kaizerul taiat bucatele, dupa care se scoate si se pune in salatiera. La final de adauga sparanghelul scurs de apa in care a fost conservat si taiat bucati. Se amesteca toate ingredientele din salatiera, cu grija, ca sa nu se sfarame, se condimenteaza cu sare si cu piper, dupa gust.

 



loading...

Adauga un comentariu