News Flash:

Supa de cascaval

30 Octombrie 2000
1304 Vizualizari | 0 Comentarii
50 g unt, 20 g faina, 100 g cascaval ras pe razatoarea fina, 100 g smantana, 1 galbenus, sare, piper pisat dupa gust La untul incins in craticioara se adauga faina si, dupa ce a ajuns la culoarea galben deschis, se stinge cu 1 1/2 litri de apa rece, adaugand sarea si piperul. Se fierbe la foc mic 5 minute. Cand compozitia a ajuns la consistenta unei supe potrivit de groase, se toarna fierbinte, la inceput o cantitate mai mica, in castronul de supa in care am amestecat un galbenus cu smantana. Acest amestec trebuie facut incet. La servit, cascavalul ras se pune intr-o farfurioara. Fiecare persoana mai adauga crutoane de franzela prajite, dupa dorinta.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

995 viz    0 com
869 viz    0 com
1029 viz    0 com
939 viz    0 com
1234 viz    0 com
1428 viz    0 com
Site-ul bzi.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Mica publicitate

© 2017 - BZI.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1445 (s) | 22 queries | Mysql time :0.021732 (s)