Magazin

Tania von Pear – VIDEO

Publicat: 02 mart. 2009
1

Vineri, 27 Februarie, Ora 23.00, Club Hypnotic are onoarea sa o prezinte pe Tania von Pear.
Dupa 4 petreceri absolut fantastice in care ni s-a demonstrat ca stilul englezesc este reprezentat cu rafinament si eleganta de cea mai feminina Dj-ita din lume, asteptam cu nerabdare o noua demonstratie de talent.

Tania von Pear este deja o buna prietena a clubului Hypnotic si implicit a publicului iesean care o intampina intodeauna cu bucurie si exuberanta.
Gazda a unei emisiuni radio la Ministry of Sound in Anglia, persoana care declara ca Armin van Buuren este cel mai „sweet” Dj din cati cunoaste, ne impartaseste inca o data tot ce inseamna muzica de club pur englezeasca. Avand o experienta remarcabila si fascinata cu precadere de lumea asiatica, Tania a declarat ca ii este bine in orice loc mixeaza atat timp cat publicul simte ceea ce ea doreste sa transmita.
Anul 2008 a reprezentat pentru Tania von Pear un pas inainte in cariera prin colaborarea cu Toolroom Records, unul dintre cele mai bune label-uri de club din lume.
Cei care au participat la petrecerile anterioare o asteapta cu nerabdare; cei care vor veni pentru prima data vineri in Club Hypnotic vor avea o surpriza de proportii ce are si un nume cu rezonanta: Tania von Pear!

AICI GALERIE FOTO

Pentru informatii si detalii suplimentare, contactati Alina Cojocaru, PR Club Hypnotic, la tel: 0745 283329 sau e-mail: alina•sean.ro.

VIDEO

Tags:
Comentarii
Adauga un comentariu