National

Tavi Clonda a rupt tacerea! Ce a spus artistul despre cel de-al treilea copil cu Gabriela Cristea

Publicat: 15 mai 2019
1

Tavi Clonda rupe tacerea! Fanii erau curiosi, iar artistul a vorbit intr-un final si despre cel de-al treilea copil cu Gabriela Cristea

Tavi Clonda si Gabriela Cristea au doua fetite superbe insa ca sa devina parinti… ei au facut multe sacrificii. Dupa venirea pe lume a micutei Thea Iris Selena, fanii insa s-au tot intrebat daca nu cumva in familia Clonda-Cristea va mai veni un urmas. Ei bine, artistul a rupt tacerea si a vorbit despre cel de-al treilea copil. 

„Cautam oferte pentru prima noastra vacanta in patru. Vrem sa plecam undeva. Cautam oferte acum, nu stim unde sa mergem. Vrem sa plecam in vacanta, sa schimbam putin energia, sa vedem si noi si altceva. Stam numai acasa de trei ani. Noi am fi vrut sa facem vacanta asta in doi, dar nu se poate, ca, din momentul in care am facut copiii, s-au cam terminat vacantele in doi.

Noua aseara ne-a venit ideea asta, sa mergem intr-o vacanta. Noi ne-am propus sa mergem acum, relativ repede. Sa stiti ca nu o sa ne intoarcem cu al treilea copil. Lumea deja ma intreaba cand o sa fie si al treilea. Nu o sa mai fie si al treilea”, a declarat Tavi Clonda in cadrul unei emisiuni TV.

Vezi si: Cum arata Gabriela Cristea la inceputul carierei sale in televiziune! "La fiecare emisiune ma machiam singura" – FOTO

Tavi Clonda si Gabriela Cristea, certuri de la bani

Se iubesc neconditionat, au doua fetite minunate si cariere infloritoare. Totusi, in familia Clonda nu este tot timpul numai lapte si miere. De-a lungul timpului, intre cei doi soti au existat certuri din cauza banilor. In timp ce Tavi Clonda isi asuma mai usor niste riscuri financiare, Gabriela Cristea este mai rezervata.

Motiv pentru care situatiile tensionate nu i-au ocolit pe Tavi Clonda si pe prezentatoarea TV. 

„Eu m-am potolit cu cumparaturile, dar inainte imi cumparam haine cot la cot cu Gabi. Noi avem un dressing imens, jumatate al meu si jumatate al Gabrielei, plin cu haine, incaltari si accesorii. Acum insa nu mai sunt asa ahtiat dupa shopping, ma multumesc cu ce am sau cu ce primesc, si ii cumpar mai mult Victoriei. Ca tot vorbim de bani, trebuie sa recunosc ca m-am certat la un moment dat cu sotia mea din cauza banilor…

Ma rog, s-a creat o tensiune cand am cumparat terenul unde ne-am facut casa. Atunci am dat ultimii bani din casa pentru aceasta achizitie. Pur si simplu am ramas cu putini bani spre deloc. O saptamana a fost mai greu… Ei, Gabi nu a fost de acord sa cumparam terenul cand a facut socotelile si si-a dat seama ca ramanem fara niciun ban in casa. S-a panicat, i s-a facut teama, mai ales ca ea are niste traume cauzate de problemele financiare. Pana la urma am convins-o ca ne descurcam noi, ca o sa fie bine, si am luat decizia buna impreuna. Ea a trecut prin multe si inteleg de ce i-a fost frica la inceput. A fost o tensiune puternica atunci! A, daca-mi aduc bine aminte, la fel s-a intamplat si cand am cumparat masina”, a spus Tavi Clonda in cadrul unei emisiuni TV.

Sursa: cancan.ro
 
Adauga un comentariu