Stiri

TEORIE HALUCINANTA: SATANA ne-ar putea poseda computerele

Publicat: 23 ian. 2014

Conform unor traditii ezoterice, Ahriman (Satana) face parte dintr-o suita de alte fiinte „spirituale” malefice, ca Lucifer si Sorat. Ahriman este „inspiratorul” stiintei materialiste si comertului si pune mana pe cultura noastra moderna prin fortele intunericului. Potrivit teoriei lui David Black Ahriman se poate „incarna” din punct de vedere macrocosmic chiar in computerele noastre.

O teorie extrem de interesanta a lui David Black interpreteaza tehnologizarea exponentiala a civilizatiei noastre nu doar ca o influenta ahrimanica, ci ca o „incarnare macrosmica” a lui Ahriman, scrie lovendal.ro. Black crede ca evolutia computerului poate fi o reflectare a evenimentelor spirituale din „lumea de dincolo”.

De exemplu, in anii 1840, atunci cand secta „Martorii lui Iehova” a renuntat la transfuzia de sange uman, cu gandul la Ahriman, s-a dezvoltat algebra booleana. In 1879, atunci cand Edison a inventat lumina electrica, ezotericii spuneau ca electricitatea reprezinta „lumina ahrimanica”; curios sau nu, tot in 1879 s-a nascut marele dictator Stalin, care poate fi considerat un fel de „mica incarnare a lui Ahriman”.

„Venirea lui Hristos” pe nori, asteptata la inceputul anilor 30, a fost reflectata pe Pamant in publicarea „teoriei nedesavarsirii” a lui Godel care demonstra faptul ca o masina care sa gandeasca cu adevarat este imposibil de realizat, dar acest lucru a dus la dezvoltarea „teoriei revenirii”, esentiala pentru concepte ca „inteligenta artificiala” sau „viata artificiala”.

Tot in 1930 a fost descoperita intamplator si planeta Pluto, care poarta numele zeului lumii subterane. Descoperirea „planetei acestui zeu malefic” a dus la dezlantuirea unor puteri ale iadului pe Pamant: tranzitiile de mai tarziu ale planetelor Saturn si Uranus peste pozitia lui Pluto a marcat evenimente tragice pe Pamant: explozia bombelor atomice de la Hiroshima si Nagasaki, dar si explozia primei bombe cu hidrogen.

Asa cum se cunoaste, dezvoltarea exponentiala a computerelor electronice s-a datorat si ca urmare a descoperirii „efectului Josephson”, care permite constructia semiconductorilor din materiale superconductoare. Astfel, circuitele electrice pot opera fara „caldura luciferica”, iar Ahriman, al carui natura este una de „gheata”, poate patrunde complet in dispozitivele electrice.

Odata ce computerele devin din ce in ce mai comune, fiintele ahrimanice se pot incarna in ele, din moment ce nicio energie fizica nu este consumata in circuitul superconductor. Astfel, spiritele ahrimanice pot locui nestigherite in masinile noastre artificiale…loading...

Adauga un comentariu