Fotbal intern

Toni Conceicao vrea sa faca din Astra o echipa redutabila

Publicat: 10 ian. 2012

Noul antrenor al Astrei Ploieşti, portughezul Antonio Conceicao, prezentat oficial luni într-o conferinţă de presă, a anunţat că doreşte să pună bazele unei echipe competitive.

”Vreau să construiesc o echipă competitivă, care să joace fotbal. Tot ce pot să promit acum este că se va lucra cu profesionalism şi într-un climat de disciplină. Nu ştiu cine va fi liderul echipei, deocamdată, voi fi eu. Este posibil să schimb sistemul, dar mai întai trebuie să analizez ce jucători am. După ce lotul va fi fixat, vom decide ce sistem aplicăm. In primul rand, vreau să le transmit jucătorilor filosofia mea de joc’, a declarat portughezul care a semnat un contract pe o perioadă de un an şi jumătate cu Astra.

Conceicao a arătat că nu este un admirator al stilului de joc al conaţionalilor de la Benfica sau Porto, el preferand stilul Barcelonei.

De asemenea, managerul sportiv al ploieştenilor, Mario Branco, a precizat că obiectivul echipei pentru acest campionat este ”o clasare în prima jumătate a ierarhiei Ligii I şi pregătirea sezonului viitor”.

La reunirea lotului a lipsit Ousmane N’Doye, pe care preşedintele Consiliului director, Petre Buduru, l-a catalogat drept ‘un jucător de un tip special’, afirmand că acesta va rămane la Astra.

La reunirea Astrei au fost prezenţi C. Grigore, S. Lung, Lungu, Vartopeanu, Goian, Găman, Gavrilaş, Mihalache, B. Miguel, Nogo, Oprsal, Junior Morais, Bărboianu, Udoji, Ţigănaşu, Pătraşcu, Ologu, Seto Takayuki, Băjenaru, Stan, Budescu, Vădrariu, William de Amorim, Ţigoianu, Rusu, Fatai, Lukacs, Miranda.loading...

Adauga un comentariu