Actualitate

Trei milioane de lei pe luna pentru noul director al Directiei pentru Protectia Drepturilor Copilului

Publicat: 02 mart. 1999

Concursul organizat, in urma cu doua zile, pentru ocuparea functiei de director al Directiei pentru Protectia Drepturilor Copilului a fost cistigat de un avocat, respectiv Angela Mita Baciu. Contracandidata la acest titlu a fost prof. dr. Cristina Dragomir.

Reaminintim ca, initial au fost inregistrate 4 candidaturi, Pintilii Penciuc, directorul coordonator al centrelor de plasament, Irina Nicoleta Luca – farmacista, Angela Mita Baciu si Cristiana Dragomir. Primii doi candidati s-au retras din cursa. Motivul invocat de Pintilii Penciuc, potrivit declaratiei consilierului Mihai Butnaru, seful comisiei sociale a CJ, a fost procentul de 5 la suta insuficient care s-ar fi adaugat la salariu, adica 150.000 lei. Aceeasi sursa a precizat ca salariul directorului DPDC se cifreaza la 3 milioane lei.

Comisia, care a verificat lucrarile celor doua candidate, a acordat nota 8,43 pentru Angela Mita Baciu si 8,02 pentru Cristiana Dragomir. Cistigatoarea concursului este de profesie avocat, lector la Universitatea „Petre Andrei” si are 40 de ani.loading...

Adauga un comentariu