Magazin

Uite asa se pastreaza proaspat mararul. Nu mai e nevoie de inghet si ramane proaspat cateva luni la rand

Publicat: 08 dec. 2017
1

Cumparasem mai mult marar si ma gandeam sa-l inghet, dar vanzatoarea mi-a spus un truc cum sa-l pastrez proaspat cateva luni. Bunica ei facea la fel. Reteta este foarte simpla. Mararul se spala si se usuca. Trebuie sa fie uscat bine. Borcanele trebuie sa fie, de asemenea, uscate.

Indepartati tulpinile mai groase si puneti mararul in borcane, pe care le pastrati in frigider. Iata si trucul. Am pastrat borcanul 2 luni si cand am scos borcanul, mararul era la fel de proaspat ca in prima zi.

Beneficii sanatate marar

Mararul creste pofta de mancare, accelereaza metabolismul si regleaza activitatea sistemului digestiv. Este folositor in caz de insomnie, meteorism, hipertonie, gastrita acida, cistita si alte afectiuni ale rinichilor, amelioreaza durerile de cap si in general actioneaza benefic asupra activitatii inimii.

Citeste continuarea pe culinar.bzi.ro





Adauga un comentariu