Curiozitati

Un cerc misterios a aparut intr-un lan de grau din California – VIDEO

Publicat: 03 ian. 2014

Un cerc misterios a aparut intr-un lan de grau din Salina, California, scrie Huffington Post.

Modelul ceva mai complex care seamana cu un chip de computer a starnit curiozitatea localnicilor, insa proprietarul terenului a decis sa puna capat misterului si a taiat graul.

Scott Anthony, proprietarul fermei, a angajat agenti de paza pentru a-i tine la distanta pe curiosi. Barbatul sustine ca nu stie cum a aparut modelul bizar in lanul sau.

In centrul desenului se afla mai multe puncte. Experti ai alfabetului Braille (sistem de scriere folosit de persoanele cu deficiente de vedere) sustin ca inscriptia reprezinta numarul 192, repetat de mai multe ori.

Cu toate ca multi speculeaza ca ar fi vorba de o interventie extraterestra, Jeffrey Wilson, expert in cercuri misterioase, sustine ca modelul este mai degraba o strategie de marketing. „Parerea mea este ca a fost comandat pentru o reclama„, a precizat el, potrivit presei locale.

O filmare postata luni pe YouTube a starnit insa curiozitatea pasionatilor de OZN-uri. Doi tineri care conduceau pe langa teren au observat o lumina verde in zona respectiva, iar cand s-au dus sa vada despre ce e vorba au descoperit modelul bizar din lan.loading...

Adauga un comentariu