Scena artistica din Romania

Vasile Muraru a lipsit de la parastasul Stelei Popescu, iar Arsinel a facut o declaratie cutremuratoare. Simte ca o sa-si intalneasca in curand colega de suflet

Publicat: 07 feb. 2018
3

Vasile Muraru a lipsit de la parastasul indragitei Stela Popescu. Peste 30 de persoane au mers la gradina Icoanei, la pomana organizata de Dan Puican.

Stela Popescu, marea doamna a teatrului de revista, s-a stins din viata in urma cu doua luni, in urma unui atac vascular cerebral.

Parastasul de pe 13 ianuarie al "reginei comediei" a fost organizat de familia acesteia, iar la eveniment au participat doar sapte persoane printre care s-au numarat fiica actritei, soferul teatrului Constantin Tanase si Alexandru Arsinel.

Vasile Muraru a lipsit de la parastasul indragitei Stela Popescu. Ciudat este ca nici macar Vasile Muraru, unul dintre apropiatii Stelei Popescu, nu a stiut nimic despre acest parastas. Maestrul este director artistic la Teatrul de Revista Constantin Tanase si a jucat in numeroase piese cu regretata actrita.

"N-am fost la pomana de 40 de zile Stelei Popescu. N-am fost invitat. Facem si noi, aici, in teatru. Am facut parastase separate. Am facut ceva mic, restrans. Facem si la 3 luni pentru Stela Popescu, cu domnul Puican. Si pentru Cristina Stamate s-a facut parastas, la restaurant. Au fost doua, separate, pentru fiecare. La doamna Cristina eu n-am ajuns pentru ca nu eram in tara", a spus Muraru.

Ei bine, directorul artistic de la Teatrul Constantin Tanase a fost marele absent si la parastasul organizat de Dan Puican si de sotia lui. Evenimentul a avut loc pe 4 februarie, la biserica Icoanei, situata foarte aproape de casa regretatei Stela Popescu.

Vasile Muraru a lipsit de la parastasul indragitei Stela Popescu. La evenimentul trist au fost peste 30 de oameni

Vasile Muraru a lipsit de la parastasul indragitei Stela Popescu. De data aceasta nu a mai fost vorba despre un omagiu restrans, in lacasul de cult adunandu-se peste 30 de persoane printre care Alexandru Arsinel, Eugen Cristea si sotia lui, dar si Carmen Trandafir.

Colegul de cuplet al marii actrite a facut o declaratie cutremuratoare la iesirea din biserica. Arsinel, care se confrunta cu varii probleme de sanatate de cativa ani, a lasat sa se inteleaga ca se gandeste la lasarea definitiva a cortinei.

"Mi-e ca dorul asta atat de puternic de Stela sa nu faca in asa fel incat sa ne intalnim foarte curand", a declarat maestrul plin de amaraciune de cand a plecat partenera lui de-o viata.
Adauga un comentariu