National

Victor Ponta si-a lansat fundatia: Apreciez curajul politicienilor care mi s-au alaturat

Publicat: 17 feb. 2016
1

Fostul premier Victor Ponta a lansat, miercuri, Fundatia Black Sea Regional Projects, eveniment la care au participat fosti ministri ai Cabinetului, dar si actuali lideri politici, carora le-a adresat felicitari pentru ca au avut curajul sa i se alature.

”Apreciez foarte mult curajul celor care au venit la aceasta lansare. Am mai primit inca vreo 300-400 de mesaje ca «as fi vrut sa fiu acolo, alaturi de tine, dar e mai bine sa nu vin, dar te sustin si ma bucur pentru asta». Foarte multi oameni de buna credinta sunt alaturi de noi, unii mi-au si zis sa am grija cu banii pe care i-am primit deja in fundatie si am zis ca am grija avand in vedere ca n-avem cont inca”, a declarat Victor Ponta, in prezenta presedintelui PSD, Liviu Dragnea

Fostul premier a explicat rolul acestei fundatii va fi sa atraga parteneri ”originali”, de care Romania ar avea nevoie. De asemenea, Victor Ponta a precizat ca fundatia isi propune sa promoveze relatiile de cooperare cu alte tari pe teme economice si diplomatice.

”Pasul urmator pentru Romania, care face parte din familia europeana si euro-atlantica, este cel al continuarii dezvoltarii economice si prosperitatii. Si lumea asteapta prosperitate si dezvoltare economica”, a explicat Ponta.

Fundatia va fi condusa de Victor Ponta, care detine functia de presedinte, iar Daniel Constantin (ALDE), Nicolae Banicioiu (PSD) si Mirel Palada vor fi vicepresedinti, in timp ce membru onorific este fostul premier al Georgiei Irakli Garibashvili. Totodata, membri ai fundatiei sunt si fosti ministri din Cabinetul Ponta, fostul ministru al Finantelor Eugen Teodorovici, fostul ministru de Externe Titus Corlatean si fostul ministru al Cercetarii, Mihnea Costoiu.

Printre politicienii care participat la lansarea Fundatiei s-au numarat Liviu Dragnea, Calin Popescu Tariceanu, Rovana Plumb sau Cristian Popescu Piedone. Totodata, au participat si reprezentanti ai ambasadelor sau fosti ambasadori. Cea mai importanta prezenta a fost cea a lui Dean Thompson, adjunctul sefului misiunii SUA in Romania.
Comentarii
Adauga un comentariu