Local

Zeci de locuri de munca pentru ieseni in agricultura, in Anglia!

Publicat: 03 feb. 2015
1

@ Peste 350 de ieseni interesati de oferta engleza au participat la selectia si recrutarea facuta de reprezentantii angajatorului britanic G’s
 
In ziua de 3 februarie, incepand cu ora 9, in sala Cuza din incinta Hotelului Unirea, s-a desfasurat procedura de selectie si recrutare a candidatilor aplicanti, pentru angajarea pe o perioada determinata de 6-11 luni, in agricultura, organizata de firma G’s. Angajatorul britanic cauta ieseni pentru munca sezoniera in agricultura bazata pe salate si legume, plante aromatice, dupa cum urmeaza: salata Iceberg, Cos, telina, ceapa, ridichi, sfecla, ciuperci, Little Gem, Frunza chinezeasca si Baby Leaf.

 Locurile de munca oferite de englezi sunt: operatori pe camp pentru plantare, acoperirea plantelor cu folie protectiva, recoltare, plivit, posturi calificate de soferi autobuze si tractoare, motostivuitoristi, supervizori. Posturile oferite iesenilor sunt atat pentru fabrici de procesare a legumelor, cat si pentru camp, in aer liber, in toate conditiile meteo. Firma ofera un salariu minim pe ora de 6,50 lire sterline, plus castiguri aditionale la norma de lucru, asigura instructaj si training candidatilor selectati, asigurari sociale in sistemul de pensii, oportunitati de promovare pentru angajati si concediu 28 de zile pe an. De asemenea, angajatorul faciliteaza pentru muncitori deschiderea unui cont bancar si inregistrarea sezonierilor la centrul medical local.

„Firma poate asigura cazare la 5 hosteluri, chiria fiind 35,56 lire pe saptamana si transportul dus-intors intre locul de munca si cel de cazare, precum si alte facilitati pentru muncitori, iar 75% din fostii angajati se reintorc la ei”, a declarat un reprezentant al companiei. G’s are peste 5000 de angajati in afacerea agricola, obtinand produse ecologice si proaspete care sunt distribuite in toata Europa, cifra de afaceri anuala fiind de 370 milioane lire sterline.

Adauga un comentariu