Arte vizuale

A incetat din viata Smaranda Milu Nemethi. Cancerul a rapus-o pe frumoasa pictorita

Publicat: 15 mart. 2019

S-a stins din viata Smaranda Milu Nemethi, una dintre cele mai apreciate pictorite din Romania. Smaranda Milu Nemethi era „Sotie, Fiica, Sora, Matusa, Nora, Prietena. Pictor, Designer, Blogger, Curator. Pacient de cancer”, cum se descria pe Facebook.

“Cand am aflat ca mai am putin de trait, am avut de ales intre a fericita sau trista.  

Am ales sa fac tot ce imi sta in putinta sa ii fac fericiti pe ai mei si aceasta a fost prima lectie pe care am primit-o de la cancer. Apoi au urmat multe altele si asa am inceput sa scriu blogul de pe www.helpsmaranda.com, care a devenit sursa de inspiratie pentru alti pacienti, care au inceput sa ma sune si sa-mi ceara sfaturi. Imi parea rau pentru ei, dar m-am bucurat ca experienta mea ii poate ajuta pe altii”, povestea Smaranda.

“Simt ca incercarile pentru aceasta viata sunt deja pregatite, chiar daca eu nu stiu care sunt. Sunt asezate de-a curmezisul pe drumul pe care am ales sa-l parcurg. Acesta e destinul. Eu am libertatea sa le ocolesc sau sa le infrunt si sa invat ceva. Acesta e liberul arbitru.Daca voi trece cu gratie sau cu greutate peste aceste obstacole cu sau fara ajutorul pe care il voi primi de cei care maloading...

Adauga un comentariu