Actualitate

GATA! Dovada care arata ca statul paralel ii monitorizeaza pe romani- DOCUMENT

Publicat: 22 mart. 2018

In urma cu trei ani, in mai 2015, generalul Dumitru Dumbrava, fost director al Directiei juridice a SRI si actual secretar general al SRI, oferea un interviu in care pur si simplu recunostea implicarea Serviciului Roman de Informatii in actul de justitie. “Daca in urma cu cativa ani consideram ca ne-am atins obiectivul odata cu sesizarea PNA, de exemplu, daca ulterior ne retrageam din campul tactic odata cu sesizarea instantei prin rechizitoriu, apreciind (naiv am putea spune acum) ca misiunea noastra a fost incheiata, in prezent ne mentinem interesul/atentia pana la solutionarea definitiva a fiecarei cauze”, afirma Dumbrava, adaugand ca “suntem angrenati alaturi de procurori, politisti, judecatori”. Interviul a socat la acea data si a provocat un urias scandal, iar de atunci au inceput sa apara nenumarate dovezi privind implicarea SRI in actul de justitie, privind activitatea “Binomului SRI-DNA” sau privind celebrele echipe mixte procurori-ofiteri SRI. Toate aceste lucruri sunt insa confirmate, culmea, chiar in rapoartele de activitate ale SRI. Caci rapoartele ofera dovada ca SRI nu s-a mai limitat doar la informarea parchetelor, ci a mers mult mai departe, nepermis de departe.

Astfel, rapoartele de activitate ale SRI pe anii 2013 si 2014 (cele pentru anii 2015, 2016 si 2017 inca nu au fost publicate de SRI si nici de Comisia parlamentara de control a activitatii SRI) contin date care confirma fix ceea ce presa libera a dezvaluit de ani de zile. Si anume ca Serviciul Roman de Informatii, sub conducerea lui George Maior  si Florian Coldea  a transformat Justitia in camp tactic.

IATA DOVADA CA STATUL PARALEL II MONITORIZEAZA PE ROMANI

Ana Maria Roman a prezentat, vineri, la Antena 3, primul document care arata functionarea Statului Paralel.

In document apar numele Laurei Codruta Kovesi, Constantin Traian Igas, ministru al Internelor din acea vreme, George Maior, director al SRI, Gheorghe Ialomiteanu, ministru al Finantelor, iar in locul lui Catalin Predoiu este semnatura Alinei Bica. Prin acest protocol sunt trecute cateva masuri prin care au fost monitorizati oameni de afaceri din domeniii cum ar fi petrol, combustibil, tigari, alcool, domenii cu un puternic potential financiar in baza unei hotarari CSAT, monitorizati de grupuri de lucru.

Socanta este introducerea acestui document. 

”Monitorizarea contributiilor cu potential de evaziune si frauda fiscala ridicat, a societatilor comerciale nou infiintate, clarificarea aspectelor practice rezultate in ultima perioada din activitatea de colectare a taxelor si impozitelor si itensificarea cooperarii interinstitusionale prin acordarea accesului comun la bazele de date specifice gestionate de catre institutiile de aplicare a legii cu atributii in domeniu si realizarea actiunilor comune pe cele noua domenii prioritare de interventie, impun adoptarea de ,asuri conjugate ale institutiilor de aplicare a legii nominalizare de HCSAT 69/2010.”

SRI avea acces la ANAF, Parchetul General avea acces la Ministerul de Interne, in bazele Politiei.

Stire in curs de actualizare

Comentarii
 • Nu trebuia monitorizat nimeni, trebuia sa fie lasati „oamenii de afaceri” sa fure in voie, chiar daca in unele situatii se periclita siguranta statului.
  Trebuia sa fie lasati sa faca afaceri cu bani de la buget, fara sa-i tulbure nimeni toti astia care plang acum si invoca prezumtia de nevinovatie, Ghita, Dragnea, Tariceanu, Voiculescu, Mazare, clanul Cosma, Videanu, Blaga cei doi Nicolae, samd. Abia atunci era bine pentru toti romanii.

  BZI terminati cu manipularea!

  • Securitatea face afaceri cu bani de la buget. De asta urlă PNL și USR pentru reluarea investițiilor.
   Se prăbușește economia dacă nu ajung banii la Securitate.
   Din când în când se mai sinucide câte un Condrea, ne mai pleacă un Guiță, dar Securitatea e acolo, fură fără limită, cu protecția DNA-ului, pe fondul propagandei securiste.

 • De ce nu se amintește și de fratele lui bâsescu cu mormanul ,blaga,videanu cocoș udrea ,socru lui base berceanu și incâ mulți pedeliști—-âia nau fost corupți —

 • DOI PROŞTI! Amândoi, au coeficienţi de inteligenţă modeşti! La Coldea, se vede uşor, că-i prost! Maior e periculos, fizionomia lui poate induce în eroare, electoratul!!

 • Nu zice nimeni ca institutiile de forta nu trebuie sa dea socoteala ,dar nici oamenii de afaceri din domeniu nu trebuie lasati sa calce stramb !Vorba ceea -banul e ochiul dracului !

Adauga un comentariu