BZI LIVE

Nu ratati aceasta emisiune! Luminita Munteanu, directorul DAS, va prezenta la BZI LIVE cele mai noi informatii despre proiectele sociale ale Primariei Iasi – LIVE VIDEO

Publicat: 08 oct. 2019
217 Vizite 0 Comentarii
Editia PDF
15 Oct. 2019

Nu ratati o noua emisiune de maxim interes pentru locuitorii Iasului! Miercuri, 9 octombrie 2019, cu incepere de la ora 13.00, in Studioul BZI LIVE va veni seful unei directii subordonate municipalitatii iesene, institutie cu rol important in domeniul asistentei sociale. Invitatul moderatorului Roxana Caraiman este Luminita Munteanu, directorul Directiei de Asistenta Sociala (DAS), institutie care se ocupa de proiectele socio-economice ale Primariei municipiului Iasi.
Sefa Directiei va discuta in emisiunea de miercuri, despre cum s-a pregatit DAS pentru sezonul rece, situatia persoanelor fara adapost si centrele unde vor fi gazduite aceste persoane. Luminita Munteanu va expune in direct si masurile pe care le are in vedere pentru imbunatatirea sistemului, dar si alte programe pe care le deruleaza la varful DAS.
Iesenii interesati de aceste subiecte pot pune intrebari directorului DAS accesand rubrica de comentarii a cotidianului BUNA ZIUA Iasi sau pagina de Facebook BZI, iar Luminita Munteanu va raspunde la toate solicitarile.

Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare productie media adunand zeci de mii de vizualizari!

Ai ratat una din emisiunile BZI LIVE?! Nicio problema, le poti vedea dand un click pe link-ul de mai jos:

BZI LIVE – cel mai ambitios proiect media existent in Iasi! Iata lista emisiunilor noastreloading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit