International

O adolescenta si-a scos virginitatea la vanzare pentru un iPhone 8. Ce a patit – FOTO

Publicat: 17 oct. 2017
O adolescenta in varsta de 17 ani si-a scos virginitatea la licitatie in schimbul unui iPhone 8 si nu a renuntat nici cand o prietena a vrut sa ii dea o lectie. Tanara din China, care isi dorea foarte mult cel mai nou smartphone de la Apple, a publicat o oferta online, pe un forum, acolo unde a anuntat ca este dispusa sa isi vanda virginitatea celui care ii va oferi un iPhone 8, scrie mirror.co.uk. Anuntul fetei a fost ”interceptat” de o vloggerita care are propriul show in China, iar aceasta a invitat-o pe adolescenta la un ceai, acolo unde i-a explicat de ce este total gresit pentru a face acest pas. Totusi, fata nu s-a lasat convinsa si a continuat sa caute un barbat dispus sa ii ofere telefonul mult-dorit pentru a se culca cu el. Vloggerita nu s-a dat batuta si s-a dat drept un potential cumparator si a momit-o pe adolescenta la un hotel, acolo unde, intr-o camera, fata a fost asteptata de patru barbati.
In momentul in care s-a vazut in camera, adolescenta a inceput sa planga si a renuntat la ideea de a-si vinde virginitatea. O adolescenta din China, care si-ar fi scos virginitatea la licitatie, in schimbul unui iPhone 8, a primit o lectie dura din partea unei vloggerite. Tanara in varsta de 17 ani se pare care ca ar fi publicat “o oferta” online, pe un forum, unde sustinea ca este dispusa sa isi vanda virginitatea pentru echivalentul a 2500 de euro.
Totusi, anuntul sau a fost descoperit de o vloggerita, Nana, care are propriul show, iar acesta a organizat un interviu neasteptat, la care urma sa participle tanara Xiao Chen. Cele doua s-au intalnit la o ceainarie, acolo unde Xiao i-a explicat ca una dintre prietenele sale s-a culcat cu un strain bogat si a primit bani in schimbul acestui serviciu. In clip, tanara sustine ca vrea sa isi piarda virginitatea in schimbul unui iPhone 8. Dupa ce i-a oferit o suma de bani, drept “garantie”, vloggerita a stabilit impreuna cu ea locul si data cand va avea loc “schimbul”. Dupa ce a ajuns in camera de hotel, clientul respectiv i-a intins un iPhone 8 pentru a-i castiga increderea. Totusi, situatia a degenerat cand in camera au mai intrat alti trei barbati, unul dintre ei cu un aparat de filmat, spunand ca vor “sa se distreze”. Cand i-a vazut, adolescenta a inceput sa planga
Adauga un comentariu