Social

Pascaneni dusi de urgenta la spital dupa ce au fost batuti cu salbaticie

Publicat: 18 feb. 2014
13

Ieri seara, doi barbati din Pascani au fost internati la Spitalul de Neurochirurgie Iasi, dupa ce au fost batuti cu salbaticie. Mai precis, in jurul orei 21:30, politia a fost sesizata prin numarul unic de urgenta 112 ca intr-un bar din Halaucesti un barbat a fost agresat.

Oamenii legii care s-au deplasat la fata locului l-au identificat pe Paraschiv A., de 27 de ani, din comuna, care, pe fondul consumului de alcool, a fost implicat intr-un conflict spontan cu un barbat in varsta de 43 de ani. Victima, Romeo C., a fost dusa initial la Spitalul Municipal de Urgenta Pascani, prezentand un traumatism cranio-facial cu pierdere de cunostinta.

Barbatul a fost transferat la Spitalul de Neurochirurgie Iasi. In acest caz politistii au deschis un dosar penal pentru lovire si alte violente si tulburarea ordinii si linistii publice. Tot ieri, un batran de 73 de ani, Dumitru B., a ajuns la spital dupa ce a fost batut, acesta prezentand un traumatism cranio-cerebral cu pierdere de cunostinta si o plaga frontala parietala. Si acesta a fost transferat la Iasi, cercetarile continuand in ambele cazuri.
Adauga un comentariu