Telefoane mobile

Telefon BlackBerry pentru dezvoltatorii de aplicatii – imagini noi

Publicat: 01 mai 2012

In cursul zilei de maine va avea loc o conferinta a RIM in Orlando, Florida. Au dezvoltat un smartphone pentru dezvoltatori de aplicatii. RIM doreste sa dezvolte un sistem de operare mobil cu o interfata nouaBlackBerry 10. De aceea si depun eforturi pentru a atrage o comunitate cat mai mare de dezvoltatori si au creat un telefon pe care sa-si testeze aplicatiile inainte de lansarea oficiala.

Telefon BlackBerry pentru dezvoltatorii de aplicatii - imagini noi

Va reamintesc cat de usor da RIM o tableta PlayBook prin 2011, trebuia doar sa faci o aplicatie pentru magazinul lor.

Telefonul cu BlackBerry 10 a aparut in multe imagini, dar niciodata pornit ca sa se vada interfata sau rezolutia. Software-ul de pe acest telefon va fi intr-o versiune alpha si va diferi mult fata de modul in care va arata la intrarea sa in piata prin octombrie 2012.

Mai multe detalii se vor oferi in cursul zilei de maine. RIM spera mult cu BB 10 si s-ar putea sa fie cantecul lor de lebada, daca-mi permiteti exprimarea mai plastica. RIM si Nokia nu mai conteaza chiar asa mult in segmentul telefoanelor inteligente. Jocurile la nivel de top au inceput a fi facute de catre Samsung si Apple, iar Huawei si ZTE urca constant spre locurile fruntase, iar in urma cu 2 ani de zile erau in afara circuitului.

BB 10

Inchei prin a spune ca device-ul de mai sus seamana mult ca forma si materiale cu BlackBerry PlayBook – tableta RIM de 7 inch si poate ca include un hardware identic bazat pe un procesor dual-core si 1 GB de RAM.loading...

Adauga un comentariu