Magazin

Vezi secretul bronzului lui MORRIS

Publicat: 25 mai 2012
1

„Pielea bronzata cu cheltuiala se tine”, se pare ca si-a spus Morris, care pentru a arata seducator in fata admiratoarelor a decis sa ia masuri. Mai intai s-a dus la sala, si-a luat un antrenor personal si s-a pus pe regim, apoi a inceput sa frecventeze un salon de bronzare, asa ca arata ca proaspat intors dintr-o vacanta exotica.

Numai ca teama de un eventual cancer de piele l-a facut pe artist sa se intereseze care este cea mai sigura metoda de bronzare si asa a ajuns la cea organica.

“Imi place sa arat bine la concerte si imi plac tricourile albe, care dau mereu bine pe o piele bronzata, asa ca de cateva luni incoace ma bronzez organic, cu pistolul. Astfel, nu risc sa ma imbolnavesc si nu risc nici imbatranirea pielii, aparitia ridurilor sau a altor probleme de sanatate ale pielii.

Recunosc ca ma tem de cancerul de piele, asa ca am apelat la unica solutie 100% sigura de bronzat!  Ma pregatesc pentru fane, caci incepe maratonul concertelor”, spune Morris care se bucura de succes cu piesa “Boca Linda”.

Sursa: libertatea.ro

Adauga un comentariu