Aperitive

Cartofi noi la cuptor cu branza

Publicat: 24 apr. 2015
2

Ingrediente:

cca 450 gr cartofi noi, spalati
2 linguri ulei
piper
sare
2 fasii de bacon
cca 100 gr branza cheddar data pe razatoare
cca 50 gr smantana
2 cepe verzi feliate

Mod de preparare:

Fierbe cartofii mai intai, apoi scurge-i de apa, pune-i intr-o tava gresata si apa usor pe ei cu o furculita. Stropeste-i cu ulei, potriveste-i de piper si sare si baga-i in cuptorul incins la 220 de grade Celsius, cam pentru 20 de minute. Intre timp, taie baconul in bucatele si pune-l la prajit. Cand sunt gata, scoate cartofii, presara branza cheddar si baga tava inapoi. Dupa cateva minute, timp in care branza s-a topit, pune cartofii intr-o farfurie, acopera-i cu smantana, bacon si ceapa verde si serveste-i.





Adauga un comentariu