Actualitate

Eliberarea taberelor de romi din Italia, interzisa de CEDO

Publicat: 25 iul. 2018
1

Curtea Europeana a Drepturilor Omului (CEDO) a decis ca este ilegala actiunea initiata de primarul Romei, Virginia Raggi, prin care se dorea evacuarea taberelor de romi.

"Curtea Europeana a Drepturilor Omului, prin adoptarea unori masuri de urgenta, a ordonat Guvernului italian sa nu procedeze la evacuarea taberelor de romi, programata pentru data de 24 iulie”, arata Roma Corriere.

Citeste si: Revolta in randul populatiei! Iesenii vor sa scape de comunitatile de tigani din centrul orasului: "Murdaresc, distrug, sparg seminte, urla, cersesc si escrocheaza"

Autoritatile italiene sunt obligate de CEDO sa opreasca toate demersurile pana la gasirea unei solutii alternative pentru romii evacuati din taberele de langa Tibru.

Comentarii
  • Statul roman este obligat sa asigure propriilor cetateni romani (cetateani romani de orice rasa) locuri de munca si SALARII DECENTE raportate la preturile din Romania. Legile trebuie schimbate, ca nu este normal sa incaseze magistratii, politicienii si alti functionari publici salarii si pensii ASTRONOMICE, iar altii sa munceasca cu spinarea pana la epuizare si sa nu le ajunga banii nici macar pentru 10% din nevoile cotidiene: facturi, chirie, asociatie, hrana, imbracaminte, educatie, medicamente, s.a.m.d.

  • O VESTE FFF. BUNA ! SA-I TINA CAT MAI MULT ACOLO ! NE-AM SATURAT DE INDIENII ASTIA ! MULTUMIM CEDO ! SPER CA CIORILE CARE S-AU INSTALAT ACOLO IN ITALIA SA MAI CHEME SI ALTE CIORI DIN ROMANIA ACOLO !

Adauga un comentariu