Local

HORROR! A stat cu cadavrul iubitului in casa o zi intreaga, crezand ca acesta doarme. Un musafir a descoperit totul!

Publicat: 22 nov. 2017
1

@ Scene halucinante petrecute intr-o casa din Iasi @ Cand a plecat, si-a lasat concubinul acasa si totul parea sa fie in regula, dar cand s-a intors, l-a gasit pe podea @ Nu a banuit nimic si l-a lasat in pace, dar acum politistii din Iasi fac cercetari @ Un musafir avea sa faca descoperirea care il va marca pe viata

Uneori viata bate filmul, iar o intamplare petrecuta recent la Iasi pare sa intareasca aceasta afirmatie cu succes. In urma cu cateva zile, un incident de-a dreptul socant s-a petrecut intr-o comuna din judetul Iasi.

Un barbat a fost gasit decedat, insa totul pare desprins dintr-un film de groaza. Elena si Toader, ambii trecuti de 50 de ani, nu erau casatoriti, insa locuiau de o vreme in concubinaj intr-o casa din comuna Ciortesti. Ambii erau cunoscuti in sat ca fiind consumatori de alcool, dar nimeni nu s-ar fi asteptat la o asemenea veste.

Marti dimineata Elena a plecat de acasa la o vecina si l-a lasat pe Toader singur. Femeia s-a intors la ora 11:00 si l-a gasit pe barbat cazut in mijlocul camerei. A crezut ca acesta doarme, a pastrat linistea, iar mai apoi si-a vazut de treaba. Pana seara nu s-a mai apropiat de barbat si nici macar nu s-a intrebat cum de poate dormi atat de mult. Aproape de ora 22:00, un nepot de-al barbatului a venit in vizita si a facut descoperirea socanta. Toader era mort de ore bune, dar concubina sa nu si-a dat seama.

Citeste si : Terifiant! Cadavrul unui barbat a fost gasit pe un drum din Iasi! A fost batut cu salbaticie si abandonat intr-o balta de sange! FOTO, VIDEO

Politistii au deschis o ancheta

Nepotul barbatului si-a dat seama ca acesta este mort si a sunat la numarul unic de urgente 112. Avand in vedere ca barbatul avea urme de moarte biologica instalate, nu a mai fost nevoie de interventia unui echipaj medical. Trupul neinsufletit al barbatului a fost preluat si transportat la Institutul de Medicina Legala (IML) Iasi. Intre timp politistii au deschis o ancheta pentru a stabili daca barbatul a murit in urma unei afectiuni medicale sau daca la mijloc este vorba despre vreo infractiune.

"S-a dispus efectuarea necropsiei pentru stabilirea cauzei decesului, iar cercetarile continua pentru stabilirea intregii situatii de fapt", a precizat Anca Vijiac, purtator de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Iasi.

Citeste si : Intamplare socanta! Cand s-a trezit a vazut ca bebelusul ei este mort. Aceasta mama din Iasi are o ipoteza halucinanta! FOTO, VIDEO

Elena, in timpul in care a lipsit de acasa, s-a cinstit cu mai multe pahare de alcool. Probabil asta a determinat-o intr-un fel sau altul sa fie destul de nepasatoare. Poate ca daca s-ar fi uitat la timp la barbatul cazut, ar fi putut sa il salveze. In orice caz, intamplarea este de-a dreptul morbida. Femeia a stat ore intregi langa cadavrul concubinului si cel mai probabil, daca nu venea nepotul barbatului in vizita, ar fi petrecut noaptea langa trupul neinsufletit.

Citeste si : Moarte sangeroasa la Iasi! Un cutit desprins de la o cositoare l-a omorat pe loc! Bucata de metal i-a ajuns direct in cap – GALERIE FOTO, VIDEO

Comentarii
Adauga un comentariu