Eveniment-Social

”Religia in dimensiune virtuala”, concurs cu traditie la  Liceului Teoretic de Informatica ” Grigore Moisil”

Publicat: 01 oct. 2019
1

A devenit o traditie pentru elevii si profesorii Liceului Teoretic de Informatica " Grigore Moisil" Iasi organizarea Concursului regional interdisciplinar „Religia in dimensiune virtuala”, in parteneriat cu Inspectoratul Scolar Judetean Iasi, Mitropolia Moldovei si Bucovinei si Primaria Municipiului Iasi

Anul acesta, concursul, aflat la editia a XIV-a, se desfasoara in doua sectiuni. Prima sectiune – concurs de proiecte PowerPoint a avut participanti din 12 judete si s-a desfasurat in perioada mai – iunie 2019. 
In data de 4 octombrie 2019 se va desfasura sectiunea a II-a a Concursului "Religia in dimensiune virtuala" in Sala "Dr. Iustin Moisescu" a Ansamblului Mitropolitan, orele 13.00 – 16.00. 
 
In programul acestei activitati este prevazuta o competitie de pagini web si film adresata elevilor de liceu cu participare directa in faza finala si o conferinta intitulata "Tanarul intre adevarata libertate si provocarile lumii contemporane", sustinuta de Parintele Protosinghel Iustin Neagu de la Biserica „Schimbarea la Fata”.
Evenimentul este sustinut financiar de Mitropolia Moldovei si Bucovinei, Primaria Municipiului Iasi, S.C. Botticelli S.R.L. si firma Conduent.
 

Adauga un comentariu