Actualitate

BOMBA! Tragedia Colectiv, orchestrata de Budapesta. S-a pregatit DEZMEMBRAREA Romaniei. Ce declara un deputat

Publicat: 29 nov. 2015
1
Deputatul PSD Ninel Peia spune ca pericolul in care se afla Romania este departe de a fi trecut, iar incendiul izbucnit in club Colectiv ar fi fost pus de o mana criminala. Deputatul declara ca incidentul a fost „comandat” de la Budapesta, planul fiind conceput in laboratoarele unei Universitati din aceasta tara. Scopul final a fost ruperea Romaniei in trei zone, respectiv Republica Transilvania, cu orientare maghiara, Republica Moldova, care ar fi urmat sa fie alipita teritoriului de peste Prut si sa intre in sfera de influenta a Moscovei, in timp ce Tara Romaneasca ar fi intrat definitiv in sfera de influenta a SUA. In plus, dupa tragedia din club Colectiv ar fi urmat incendierea Ministerului de Interne, Guvernului si Parlamentului Romaniei, pazit in acea noapte de doar noua jandarmi. Iata, mai jos, mesajul deputatului.
„Dragi romani, pericolul este departe de a fi trecut
Dragii mei, cu totii va aduceti aminte de noaptea in care Piata Universitatii a fost ocupata de circa 30.000 de romani care, sub emotia creata de incendiul criminal (pentru ca, fara doar si poate, acolo a fost vorba despre o mana criminala si nu un accident nenorocit) cereau, sufocati de lacrimi, schimbari majore in conducerea si institutiile Tarii. Ei bine, dragi romani, acolo, numai gestul unui om politic si un noroc incredibil a facut ca Romania sa scape de un plan diabolic: spargerea Tarii in trei Republici. Planul, croit de minti machiavelice (am ceva informatii care spun ca el a fost conceput in laboratoarele unei Universitati de la Budapesta, ceea ce nu mai mira pe nici un roman de buna credinta), totul trebuia sa plece de la aceasta mare manifestatie „civica si spontana”. Nu neg buna credinta a majoritatii celor prezenti in Piata, ci spun ca foarte multi au fost manipulati si pregatiti subliminal pentru un fel de revolutie, sau mai bine zis o contra-revolutie daca stabilim ca in ’89 a fost Revolutie.
Pe scurt, in acea noapte, indivizi infiltrati printre manifestanti (s-au notat cazuri de cetateni germani, lucru nou pentru miscarile de strada din Romania), bazandu-se pe forta degajata de peste 30.000 de oameni, urmareau incendierea Ministerului de Interne, a Primariei Sectorului 4, a Guvernului si, mare atentie, a Parlamentului Romaniei (pazit in aceea noapte de doar 9 jandarmi). Voi forta un pic nota si voi face o analogie cu incendierea Reichstagului de catre Hitler, in 1933. Lasand la o parte conditiile istorice si adaptandu-ne motivelor zilei, distrugerea Parlamentului Romaniei este similar cu a pune capat democratiei in Romania. Istoria, cel mai bun profesor, a fost copiata de acest plan care, spre binele nostru, a esuat. De aici incolo, disolutia Romaniei nu mai era decat un joc de sah facut, cica, cu masiv sprijin popular.
Repet, tinta finala pentru acea noapte era Parlamentul Romaniei. Nici Jandarmeria nu ar fi putut face fata celor peste 30.000 de oameni, iar nimeni nu ar fi scos Armata in strada, care oricum ar fi pactizat cu poporul din strada. Practic, aveau o tinta foarte usoara. Infiltratii, pregatiti pentru astfel de actiuni, ar fi dus la bun sfarsit primul pas al acestui diabolic plan cu maximum de succes. Dar ce ar fi urmat dupa aceasta? Ei bine, aici intervin „prietenii nostri” care nu ne doresc nimic bine pe lume. La Cluj, era si inca este pregatit un „grup de intelectuali, politicieni si oameni de afaceri” care ar fi dat, in aceeasi noapte, cu mare sarg, o declaratie de independenta a Ardealului si ar fi constituit imediat Grupul European din Transilvania. In fapt, un fel de Republica Transilvania, cu orientare maghiara, sub protectorat german si garantie rusa. La Iasi, se afla, si inca exista, un grup similar care ar fi declarat independenta Moldovei, o Republica Moldova care ar fi urmat sa se alipeasca, intr-un an sau doi Basarabiei pentru a forma un stat captat 100% in sfera de influenta a Moscovei. Tara Romaneasca, lipsita de vointa politica interna nu avea cum sa se mai opuna acestor miscari „istorice” ar fi primit ajutor masiv american si cu speranta ca scutul de la Deveselu sa fie functional si foarte eficient. Bucurestii, cu Tara ciumpavita, ramaneau singurul stalp democratic din fosta biata Romanie!
Ei bine, demantelarea acestui scenariu monstruos a fost posibila printr-un singur gest, un gest responsabil, care a inlaturat distrugerea Parlamentului si dezmembrarea definitiva a Tarii. Dragi romani, demisia lui Victor Ponta a fost acest gest care a dat peste cap intreaga si veninoasa urzeala. Demisia lui Ponta a scazut aproape instantaneu motivatiile celor aflati in strada si aproape ca a anihilat specularea ticaloasa a emotiilor starnite de incendiul de la clubul Colectiv. Astfel, din cei peste 30.000 de manifestanti, doar cinci mii au fost cei care au mai demonstrat in fata Parlamentului, fara tragerea de inima de a vandaliza ceva. Infiltratii n-au avut de ales si au plecat spre vizuinele lor. Evident, Ponta a fost informat despre acest incredibil plan de disolutie a Tarii de ofiterii patrioti, fideli Tricolorului. Si, prin acest articol, doresc sa aduc un omagiu profesionalismului si daruirii acestor oameni, eroi nestiuti, care isi risca zilnic viata pentru Neam si Tara. Inca odata, prietenia Putin–Merkel si planurile lor pentru Europa de Est au fost dezamorsate datorita curajosilor nostri ofiteri din serviciile secrete. Din nefericire, mii de minti luminate romanesti, scolite pe bani straini, bursieri sa le zicem, sunt si vor fi gata sa isi asculte noii stapani in detrimentul Tarii, ai parintilor si stramosilor lor. Desi lipsit de un Executiv legitim, Parlamentul Romaniei exista, deci democratia are sansa ei si, mult mai important, Romania ramane aici, ca un ghimpe in coasta dusmanilor ei”, spune deputatul PSD de Ilfov Ninel Peia, doctorand in anul III la Academia Nationala de Informatii „Mihai Viteazul”.

„P.S.: In mod firesc, dupa natura informatiilor pe care le contine acest articol, organele de urmarire penala ar trebui sa se autosesizeze din oficiu si sa declanseze o cercetare in rem pentru Inalta Tradare. Ei, si atunci, eu cred ca vor apare si dovezile pe care imi sustin cele de mai sus. Repet, nu este vorba despre nici o teorie a conspiratiei. Din nefericire, avem de a face cu un pericol real, care nu a fost inca indepartat”. 

Comentarii
Adauga un comentariu