National

Liviu Dragnea, despre proiectul de lege: ”Cartea verde a romanilor de pretutindeni”: Le vom crea conditii usoare sa intre pe piata de munca

Publicat: 22 mai 2019
1

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat astazi, intr-o vizita de lucru in Craiova, ca a elaborat un proiect de lege denumit „Cartea verde a romanilor de pretutindeni” prin care se ofera romanilor fara cetatenie posibilitatea sa se angajeze mai usor in Romania.

Calin Popescu Tariceanu, despre dosarul lui Liviu Dragnea: ''Dosarul trebuia inchis. Consider ca este nevinovat''

Cartea verde a romanilor de pretutindeni este e un model folosit si in alte tari, le da posibilitatea romanilor fara cetatenie romana si care traiesc in jurul tarii, in  special in Moldova, dar nu numai, le vom crea conditii usoare sa intre pe piata de munca.. Le va crea posibilitatea sa munceasca in Romania cu niste proceduri extrem de simple si avand avantaje si cei care-i vor angaja pentru ca nu e bariera limbii, vorbesc limba romana”, a declarat Liviu Dragnea.

Comentarii
  • Tu,bai ,NIMENI? Tu ii alungi din tara! Ne crezi tampiti pe toti ca pe tine? Doar nu au plecat de bine la lucru prin străini si te așteaptă pe tine”desteptul lui peste” sa le gasesti de lucru! Esti f.obraznic!!!!

Adauga un comentariu