Magazin

CASEROLA DE TON

Publicat: 26 sept. 2016
1
O reteta pe cat de gustoasa pe atat de usoara. Rapid de facut, din ingrediente pe care sigur le ai in gospodarie, extrem de satioasa si care va fi pe placul intregii familii, garantat.
Timp de preparare: 10 min
Timp de gatire: 45 min
Gata in: 55 min
INGREDIENTE
250 g paste (de care vrei)
250 g ton (din conserva)
100 ml lapte
50 g maioneza
2 linguri de mustar
250 g cascaval ras
400 ml supa de pui/legume
50-100 g pesmet
3 linguri de unt topit
sare si piper dupa gust
1 lingurita boia
PREPARARE
Preincalzeste cuptorul.
Gateste pastele conform instructiunilor de pe pachet.
Intr-un bol mare, amesteca supa, laptele, maioneza si mustarul. Pune peste tonul si cascavalul ras. Amesteca.
Adauga pastele. Toarna totul in caserola.
Combina pesmetul cu sare, piper, boia (si alte condimente, daca doresti – oregano, busuioc etc.) si untul topit. Toarna peste continutul caserolei.
Da la cuptor, neacoperit, pentru 45 de minute.




Adauga un comentariu