National

Elena Udrea rabufneste dupa sentinta ICCJ pentru Iohannis

Publicat: 06 apr. 2016
1

Elena Udrea reactioneaza dur dupa ce magistratii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie au admis, miercuri, o cerere depusa de familia Iohannis, prin care s-a solicitat stramutarea procesului privind un imobil din centrul Sibiului de la Curtea de Apel Brasov la o alta curte de apel din tara.

Klaus Iohannis reclama in cererea de stramutare ca judecatorii din Brasov nu indeplinesc conditia de independenta si impartialitate, ca urmare a presiunii exercitate de mass-media asupra lor.”

Pe bune??? Suntem o tara de tampiti sa acceptam un astfel de argument pentru admiterea rejudecarii unui dosar, solutionat deja definitiv in defavoarea lor, care priveste modul in care sotii Johannis au dobandit nenumaratele case pe care le au?

Pai atunci eu unde ar trebui sa fiu judecata? Pe Luna? Daca la Brasov judecatorii nu au fost impartiali ca au existat presiuni mediatice asupra lor!!!, la Bucuresti, cu toata presa romaneasca buluc la usa instantei ICCJ, oare cei care ma judeca pe mine sunt impartiali?

Si apoi, cei de la Ploiesti nu vor fi la fel de presati mediatic?

Pai daca este asa, vreau si eu la Ploiesti!”, a scris, miercuri, pe pagina sa de socializare, Elena Udrea.

Contestatia in anulare formulata de familia Iohannis impotriva deciziei instantei, din noiembrie 2015, prin care cei doi soti au pierdut un imobil aflat in centrul Sibiului se va judeca la Curtea de Apel Pitesti, a decis miercuri Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Adauga un comentariu