Actualitate

Iata cum va fi vremea in tara in urmatoarele trei luni – FOTO

Publicat: 24 mai 2015
Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a prezentat estimarile meteorologice pentru intervalul iunie august 2015. Astfel, luna viitoare, regimul termic se va situa in limite apropiate de mediile multianuale in cea mai mare parte a teritoriului. Cantitatile lunare de precipitatii vor inregistra valori sub normele climatologice local in sudul, sud-estul, estul si vestul tarii, iar in centru si nord sunt posibile cantitati peste mediile multianuale.
In iulie, temperaturile medii lunare se vor situa peste mediile climatologice in sud-estul tarii si local in sud, iar in celelalte regiuni vor avea valori apropiate de normal. Cantitatile lunare de precipitatii vor fi in general deficitare, exceptand zonele centrale si vestice, unde acestea vor fi apropiate de normele climatologice.


Vezi si COD GALBEN in mai multe zone din tara

In luna august, regimul termic se va situa in limite apropiate de mediile multianuale in majoritatea regiunilor, iar local in sud-estul, sudul si vestul tarii vor fi posibile valori termice peste norme. Cantitatile lunare de precipitatii vor inregistra valori sub mediile climatologice in aproape toata tara.

 loading...

Adauga un comentariu