National

INCENDIU la o cabana in Muntele Baisorii. 15 turisti, evacuati

Publicat: 07 feb. 2015
1

Un incendiu a izbucnit, sambata dimineata, la o cabana in statiunea Muntele Baisorii. Potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Cluj, incendiul se manifesta in jurul hornului si ar fi pornit de la soba de teracota.

Potrivit primelor informatii, in cabana se afla un grup de 15 turisti, dar din fericire, nu s-au inregistrat victime, scrie monitorulcj.ro. O persoana a facut atac de panica. Pompierii sustin ca cele 15 persoane aflate in cabana au iesit pe picioarele lor din cabana si au sunat la 112 dupa ce au observat ca iese fum printr-un perete.

„Colegii mei se afla la fata locului pentru lichidarea incendiului. Se lucreaza pentru stingerea izolatiei din perete care arde mocnit pe circa 10 mp. Din fericire, nu a fost unul de proportii, persoanele care se aflau inauntru au observat ca iese fum prin perete si au sunat la 112. Toate cele 15 persoane care cunt cazate in cabana s-au evacuat in siguranta. Respectivul perete a fost spart pentru a determina cauza incendiului”, a informat ISU Cluj.

Adauga un comentariu