International

Anuntul Casei Albe dupa ce Trump a anuntat ca l-a invitat pe fratele vitreg al lui Obama la ultima confruntare cu Hillary Clinton

Publicat: 19 oct. 2016
1

Presedintele SUA, Barack Obama, nu prea mai are o relatie in adevaratul sens cu fratele sau vitreg Malik Obama, invitat de candidatul republican Donald Trump la dezbaterea prezidentiala televizata, anunta Casa Alba.

„Nu prea mai exista o relatie de tip real intre presedinte si fratele vitreg” invitat la dezbatere, a transmis, prin Twitter, un purtator de cuvant al Casei Albe.

Donald Trump, candidatul republican la presedintia SUA, l-a invitat la dezbaterea prezidentiala televizata programata miercuri seara pe Malik Obama, fratele vitreg al presedintelui Barack Obama.

Malik Obama, nascut in Kenya, a criticat-o deschis in mai multe randuri pe Hillary Clinton, candidatul democrat la functia de presedinte al Statelor Unite, anuntand ca il sustine pe Donald Trump.

Hillary Clinton si Donald Trump vor participa miercuri seara la ultima dezbatere electorala televizata, programata sa inceapa la Universitatea Nevada, in Las Vegas, miercuri la ora locala 18.00 (joi, 4.00, ora Romaniei).

Adauga un comentariu