Magazin

Cei trei chefi de la „Masterchef” au fost dati afara de la PRO TV

Publicat: 29 mai 2014

Masterchef este una dintre emisiunile care continua si anul viitor. Cel putin, asta se intelege din ultimul comunicat de pe site-ul oficial al emisiunii, iar producatorii vin cu surprize de proportii.

Cel de-al patrulea sezon este in plina desfasurare, iar producatorii anunta ca vor avea loc preselectii pentru sezonul al cincilea.

Citeste si: Casnica de la „MasterChef” face furori de fiecare data. Gestul cu care Andreea a fost surprinsa in plina zi i-a pus pe jar pe barbatii din jurul sau

Al cincilea sezon „MasterChef” invita pasionatii de gatit sa se inscrie pe site-ul masterchef.protv.ro si sa arate Romaniei de ce sunt in stare. Dupa perioada de inscrieri, urmeaza caravana in patru mari orase din tara, care va da sansa celor inscrisi sa-si demonstreze abilitatile culinare.

Caravana „MasterChef” ajunge pe 7 iunie in Cluj-Napoca, pe 14 iunie in Iasi, iar pe 21 iunie la Timisoara. Turul prin tara se incheie la Bucuresti, cu preselectiile de pe 5 si 6 iulie. În cadrul probelor preliminare, participantii sunt invitati sa aduca propriile preparate, deja pregatite, pentru a dovedi locul pe care il merita in cadrul competitiei.

Citeste si: Cei mai buni bucatari din Europa s-au intrecut la Iasi cu preparate excentrice – FOTO

Pregatirile pentru noul sezon al emisiunii vin, insa, cu o schimbare pe care nimeni nu o astepta. Potrivit unor surse din interiorul PRO TV, cei trei chefi au fost dati afara, pe nepusa masa, fara prea multe explicatii.

Astfel, Catalin Scarlatescu, Sorin Bontea si Florin Dumitrescu au fost anuntati, chiar zilele trecute, ca au fost pusi pe liber, iar producatorii „Master Chef” deja organizeaza un casting pentru a alege noii membri ai juriului.

Citeste si: CASNICA de la MASTERCHEF, accident grav de masina

Pana la aceasta ora nu se cunosc motivele care au dus la schimbarea radicala a juriului popularului concurs de gatit.loading...

Adauga un comentariu