Secretele istoriei

Ea e nepoata sexy si necunoscuta a lui Nicolae Ceausescu! Tanara studenta de 21 de ani, extrem de atragatoare

Publicat: 19 sept. 2019

Multi s-au intrebat ce s-a intamplat, in anii ce-au trecut, cu urmasii liderului comunist Nicolae Ceausescu. Asta si pentru ca, recent, nepoata lui Nicolae Ceausescu a reusit sa starneasca valva in presa autohtona gratie frumusetii sale. Deci, haideti sa vedem cine duce mai departe numele controversatei familii!

Sotii Ceauseascu au avut trei copii

Dupa cum bine se stie, Nicolae si Elena Ceausescu au avut trei copii: Zoia, Nicu si Valentin. Primii doi s-au stins inainte de vreme, insa Valentin Ceausescu este in viata si se bucura de un trai normal si discret, departe de lumina reflectoarelor.

In varsta de 71 de ani, Valentin are la randu-i doi copii. Primul dintre ei este Daniel Valentin, provenit din mariajul cu Iordana Borila. Al doilea nascut este Alexandra, care a venit pe lume in 1996, fiind rezultatul relatiei cu Roxana.

Nepoata lui Nicolae Ceausescu, de-o frumusete rara

Alexandra este singurul urmas al lui Nicolae Ceausescu care a starnit valva in presa in ultimii ani. Mezina familiei a studiat la Scoala Centrala din Bucuresti si si-a luat examenul de bacalaureat, in 2015, cu media 9,46. Si-a continuat studiile cu Facultatea de Arhitectura, sectia Design Interior.

In prezent, Alexandra are 23 de ani si e de-o frumusete rara. Roscata si cu parul usor cret, fiica lui Valentin Ceausescu are trasaturi fizice greu de trecut cu vederea. Chiar si asa, tanara a incercat sa treaca neobservata prin viata, ducand un trai cat se poate de discret.

Singurele fotografii cu Alexandra sunt cele de pe vremea cand era foarte mica. La acea vreme, paparazzi au surprins-o cand parintii au dus-o la mormantul bunicilor ei, Elena si Nicolae Ceausescu.loading...

Adauga un comentariu