Mozaic muzical

Tatal Lidiei Buble a implinit 70 de ani. Artista i-a facut cadou un tort in forma de biblie!

Publicat: 12 iul. 2019
3

Tatal Lidiei Buble a implinit 70 de ani, iar fiica lui i-a organizat o petrecere-surpriza si i-a facut un cadou special, dat fiind ca acesta este pastor penticostal – un tort in forma de biblie!

Viorel Buble, tatal Lidiei, a implinit recent 70 de ani, iar copiii lui au decis sa ii faca o petrecere-surpriza, asa cum nu a avut niciodata, la care sa invite intreaga familie. Si cum pastorul penticostal are nu mai putin de 11 copii, care, cei mai multi, sunt la casele lor, evenimentul de familie  n-ar fi putut avea loc in casa, asadar Lidia a propus un spatiu in aer liber, unde sa se poata desfasura. Mai mult, artista a impus si un dress-code la petrecere, asadar toata lumea a trebuit sa se imbrace in alb.

„Dragilor trebuie sa va marturisesc ceva. Astazi ii facem petrecere-surpriza lui tati! Nu am vrut sa spun nimic pana acum pe Instagram pentru ca il stie destul de multa lume din Deva si nu voiam sa il sune. Va arat, avem si tema! Toata lumea trebuie sa fie imbracata in alb. O sa va arat imediat locatia, este absolut superba, abia astept ! Tati este pe drum, eu ma duc sa ma schimb si abia astept sa va iau cu mine sa va arat. Tati implineste frumoasa varsta de 70 de ani si ne-am gandit sa ii facem o petrecere-surpriza pentru ca stiu ca nu a avut parte niciodata de una”, le-a spus Lidia Buble fanilor.

Ulterior, artista a postat o fotografie in care tatal ei apare tinand in mana tortul aniversar care este in forma de biblie, dar si o fotografie cu ambii parinti, in dreptul careia a scris un mesaj impresionant – „Asa arata universul meu”.

O familie cat o echipa de fotbal

Este greu de imaginat, dar Lidia Buble si familia ei – in total 11 copii (cat o echipa de fotbal!) si parintii – au trait intr-un apartament de bloc cu patru camere, din Deva, unde aveau paturi suprapuse.  Totusi, Lidia, al patrulea copil al familiei, povesteste ca a avut o copilarie fericita.

„De Craciun si de Paste era ceva de vis! Ne costumam in Iosif si Maria, in magi, ne aduceam cadouri, iar noi, fetele, faceam prajituri cu mama. Mama mi-a spus ca i-a fost greu cu primii trei copii, pentru ca apoi ne-am crescut unul pe celalalt”, declara artista.

Pana sa ajunga una dintre cele mai cunoscute artiste din Romania, a trebuit sa lucreze in diferite locuri pentru a avea banii necesari. Insa, de cand a inceput sa cante, Lidia Buble isi intretine familia financiar pentru ca fratii, surorile si nepotii ei sa nu treaca prin ce a trecut ea.

Lidia Buble isi rafata familia

Banii nu mai sunt de mult o problema, de aceea isi aduce surorile, fratii si nepotii la Bucuresti pentru a-i rasfata si a le cumpara tot ce au nevoie din magazine, dar ii si duce in vacante. Isi doreste o copilarie frumoasa si fara griji pentru ei, una diferita de a ei, a dezvaluit Libertatea.

Invatata de mica sa imparta cu cei 10 frati, Lidia nu si-a pierdut acest obicei si pe langa haine, rechizite, jucarii sau ce mai au nevoie membrii familiei, Lidia le organizeaza zile de nastere, aniversari fastuoase de care ea nu a avut parte in adolescenta.

Razvan Simion sprijina faptul ca Lidia Buble isi intretine familia si o incurajeaza sa petreaca cat mai mult timp cu surorile mai mici, si chiar o sfatuieste sa-si convinga parintii sa le lase sa se mute in Bucuresti pentru a deveni independente si pentru a-si face o cariera care sa le aduca confortul financiar dorit.

Adauga un comentariu