Magazin

Codin Maticiuc acuzat de BLASFEMIE. Ar face nebunii in ALTAR!

Publicat: 26 sept. 2014
1
Abia lansata de cateva zile, cartea Consumatorul de suflete” scrisa de omul de afaceri Codin Maticiuc starneste controverse uriase.
Milionarul a atribuit unui personaj trasaturile sale de caracter, intamplari insolite din viata lui, si, printre altele, experiente intime intense si neobisnuite de prin toate colturile lumii. Acesta povesteste, cu lux de amanunte, partide cu minore, femei insarcinate in luna a noua, sau cu mama si fiica, simultan.
In acelasi registu, pe care multi il catalogheaza drept „revoltator„, Maticiuc, un „Cassanova” notoriu care a avut relatii cu Gina Pistol, Anna Lesko, Corina Zugravu, Alina Crisan si Maria Dinulescu, mai face o afirmatie halucinanta sub scutul „avatarului” sau din carte.
In a saptea scrisoare trimisa de „vampir” uneia dintre iubitele sale, marturiseste ca nu ar avea nicio mustrare de constiinta se se iubeasca biblic… intr-un lacas al lui Dumnezeu.

Citeste si:Morminte profanate la Cernica. Un preot din localitate, acuzat ca dezgroapa mortii si ii arunca in spatele cimitirului

 
„Daca vorbim de preacurvit…as face-o in biserica, as da la m… chiar in sfantul altar„, scrie Codin. Am fost curiosi sa aflam si parerea unui preot crestin-ortodox despre gandurile asternute pe foaie de catre omul de afaceri. Parintele T.S, care a acceptat, sub protectia anonimatului, sa discute cu reporterii WOWbiz.ro a fost SOCAT!  
„Cred ca numai un om bolnav mintal poate scrie asa ceva! Sau un om care a cazut in ghearele Necuratului. Si instinctele animalice sunt mai elegante. Daca ar veni un enorias  si mi-ar spune asa ceva in biserica, sau mi-ar marturisi, la o discutie amicala, ca are astfel de dorinte maladive, l-as scoate din comunitate, ar fi persona non grata. Totusi, biserica inseamna credinta si iubire, asa ca, daca s-ar cai, daca si-ar retrage cuvintele sau ar spune ca a scris asta intr-un moment de disperare, as incerca sa-l ajuta, sa-i arat calea Domnului”, a spus T.S, un preot din Capitala pentru WOWbiz.ro.
Adauga un comentariu