Actualitate

Doliu in avocatura ieseana! Un renumit avocat pledeaza printre ingeri!

Publicat: 08 ian. 2015

@ Unul dintre cei mai cunoscuti avocati din Baroul Iasi a plecat sa pledeze in ceruri @ A fost un om extraordinar, plin de energie, insa corpul sau a refuzat sa mai lupte in timpul unei operatii @ Ieri a fost inmormantat la cimitirul Eternitatea

Unul dintre cei mai experimentati avocati din Iasi a fost condus ieri pe ultimul drum. Este vorba despre Mircea Alexandru Enache, de 62 ani. Acesta a intrat in avocatura in anul 1978. A murit in urma cu cateva zile, pe data de 6 ianuarie 2015, in timpul unei operatii efectuate la Spitalul Sf. Spiridon din Iasi. Avea probleme de sanatate destul de grave, insa le-a dus pe picioare destul de bine in ultimii ani. Era un luptator adevarat, plin de energie si punea pasiune si suflet in absolut tot ce facea. De-a lungul timpului a intrat in dosare cunoscute, intens mediatizate si a avut rezultate foarte bune. Era un om respectat atat de instantele de judecata, cat si de colegii din Barou. A stiut sa impuna respect si a respectat la randul sau pe toti cei cu care a intrat in contact. Ieri, a fost condus pe ultimul drum. La ora 14:00 a inceput slujba de inmormantare la Cimitirul Eternitatea.

Au venit acolo colegii sai, prietenii, apropiatii si chiar clientii care s-au atasat de el de-a lungul anilor. Lacrimile, durerea, suferinta si nelinistea celor dragi nu-l vor mai putea aduce niciodata inapoi. In schimb, amintirea lui va ramane cu siguranta in sufletul celor care l-au intalnit. Au ramas in urma o sotie indurerata si un fiu. „A luat cu el o bucata din mine. Sa ni-l amintim asa cum a fost, un om de suflet, o bucurie pentru colegi si pentru prieteni… un om care a stiut sa traiasca, dar cu care viata, iata, a fost zgarcita. Sa te odihnesti in pace…”, a spus ieri Calin Pipernea, fratele lui Mircea Enache. „S-a stins din viata un coleg minunat, un om bun care aducea tot timpul liniste si buna dispozitie. Stia, cu maiestrie, sa iasa din orice situatie tensionata. Colegul nostru Mircea Enache a fost un bun profesionist, un om de spirit si de o modestie impresionanta. Lasa in urma un loc care nu va putea fi niciodata ocupat”, a declarat Marius Sebastian Striblea, decanul Baroului Iasi.loading...

Comentarii
  • Titlul este jenant…dacă era ginecolog sau gunoier, ce ar fi făcut când ajungea prin ceruri. Aşteptăm cu interes titluri similare de genul…a plecat să ancheteze prin ceruri (procuror), a plecat să judece prin ceruri (judecător), a plecat să dea cu mătura prin ceruri (femeia de serviciu) etc.

  • Dumnezeu sa-l odihneasca, era un om placut!
    Ma mir ca n-a aparut inca cu declaratii de condoleante zabalosul ala de bosorog care este Mogos. Ala la fiecare inmormintare tine un discurs sisiit, imputind la figurat dar , mai ales, la propriu atmosfera.

Adauga un comentariu