Local

Mai multe persoane, verificate de catre politisti. Unele au fost amendate

Publicat: 20 iun. 2016
1

Politistii din cadrul Politiei orasului Harlau si Sectiei nr. 9 Politie Rurala Harlau au actionat pe raza localitatii, pentru asigurarea unui climat de ordine si siguranta publica, precum si pentru combaterea faptelor comise cu violenta. Au fost vizate 6 zone de actiune, fiind controlate 17 unitati comerciale si verificate 57 autoturisme si 11 biciclisti. Au fost testati cu aparatul alcooltest 16 conducatori auto. Au fost legitimate 122 persoane si au fost aplicate 47 de sanctiuni contraventionale, valoarea sanctiunilor aplicate fiind de 9.737 de lei.

A fost depistat un tânar de 26 ani, din comuna Sipote, în timp ce provoca scandal în fata unui magazin din aceeasi localitate. Fata de acesta s-a luat masura sanctionarii contraventionale cu amenda în valoare de 1.000 de lei, în conformitate cu prevederile legale nr. 61/1991.

Un barbat de 45 ani, din comuna Valeni, judetul Vaslui, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism pe raza comunei Sipote, având inspectia tehnica periodica expirata si vorbind la telefonul mobil fara a folosi dispozitivul „mâini libere”. Fata de acesta s-a luat masura sanctionarii contraventionale cu amenda în valoare de 250 de lei, în conformitate cu prevederile legale, iar ca masura complementara i s-a retinut certificatul de înmatriculare.
Adauga un comentariu