Actualitate

Oana Roman, dezvaluiri despre vila pe care si-a cumparat-o

Publicat: 15 sept. 2019

Oana Roman a oferit detalii despre vila pe care si-a cumparat-o recent si in care urmeaza sa se mute impreuna cu toata familia sa.

Oana Roman si-a vandut apartamentul din Lacul Tei si a cumparat o vila in Pipera. Vedeta isi dorea foarte mult sa aiba un spatiu de locuit mai mare, dar si sa o aiba alaturi pe mama sa, Mioara Roman. Noua casa a Oanei Roman a costat aproximativ 160.000 de euro.

La emisiunea "Rai da’ buni", de la Antena Stras, Oana Roman a dat detalii despre noua ei casa. "Am gasit o casa la care nici nu visam, la un pret la care nu visam. Este o casa care a fost locuita pana acum 2 ani si care are 1000 metri de teren. Are o livada imensa… Am o casa cu brazi, garaje, pivnita, are 300 si ceva de metri, este foarte mare", a spus Oana Roman, conform spynews.ro.

Oana Roman a fost in centrul atentiei inca de pe vremea cand era doar o adolescenta. Este fiica fostului premier al Romaniei, Petre Roman, si a Mioarei Roman. Vedeta este casatorita cu Marius Elisei. Din mariajul celor doi a rezultat o fiica, Maria Isabela.loading...

Adauga un comentariu