Gadgeturi

Olympus lanseaza in Romania PEN-F, o camera retro pentru pasionati

Publicat: 20 mart. 2016

Olympus a lansat in Romania noul model PEN-F. Acesta continua traditia acestei serii de produse, adoptand acelasi design compact, o carcasa retro realizata din materiale de calitate si celebrul senzor pe format Micro Four Thirds. Acesta este orientat catre fotografii pasionati, care isi doresc un aparat foto de incredere, pe care sa il aiba la indemana in orice moment.

Pentru noul PEN-F, Olympus a realizat un nou senzor numit Live MOS, care ofera rezolutie de 20,3 megapixeli. Acesta este alaturat unui procesor de imagine TruePic VII, pentru a asigura culori naturale si un nivel scazut al zgomotului. PEN-F poate capta fotografii la viteze de pana la 10 cadre pe secunda, ofera o plaja ISO de la 80 la 25.600 si dispune de un vizor electronic cu 2,36 milioane de pixeli. Nu in ultimul rand, camera este echipata cu un modul wireless pentru transfer de imagini rapid catre alte dispozitive.

Noul Olympus PEN-F cantareste „doar” 427 de grame, o mare parte din greutate fiind atribuita carcasei metalice. Nu este clar insa daca aceasta valoare este valabila doar pentru body, sau pentru aparat + obiectiv. Aparatul se gaseste deja in oferta magazinelor de profil din Romania, la un pret care incepe de la 5.550 lei pentur varianta simpla, fara obiectiv si aproximativ 7.000 lei cu obiectiv Olympus M ZUKINO DIGIGAL 17mm f/1.8.loading...

Adauga un comentariu