Jocuri

The Elder Scrolls Online, disponibil acum in Romania

Publicat: 07 apr. 2014

Bethesda Softworks a confirmat lansarea jocului The Elder Scrolls Online in Romania, concomitent cu cea la nivel mondial. Disponibil in versiuni pentru PC si Mac, jocul poate fi achizitionat in tara noastra prin intermediul magazinelor de profil. The Elder Scrolls Online a fost dezvoltat de ZeniMax Online Studios, fiind primul titlu al seriei care muta actiunea in mediul online.

Mai mult, The Elder Scrolls Online pentru PC si Mac este oferit in Romania pentru o perioada limitata de timp impreuna cu pachetul bonus Explorer’s Pack. Acesta ofera posibilitatile de a juca cu oricare dintre cele noua rase in orice Alianta, de a gasi comorile din joc mult mai usor (prin intermediul hartilor disponibile) si de a va bucura de compania unui mic prieten virtual.

The Elder Scrolls Online ofera gamerilor posibilitatea de a porni intr-o aventura de proportii epice de-a lungul continentului Tamriel si de a-si alege propriul stil de joc, pe masura ce exploreaza un mediu de joc extins, plin de quest-uri eroice. Jucatorii pot alege sa se aventureze in The Elder Scrolls Online atat singuri, cat si cu un grup de prieteni sau chiar impreuna cu sute de alti jucatori in cadrul unor batalii grandioase pentru salvarea Imperiului.

The Elder Scrolls Online a primit titlul de Best Role Playing Game in cadrul E3 2013, dovedindu-se a fi unul dintre cele mai asteptate jocuri ale anului 2014 (peste 5 milioane de persoane s-au inregistrat in testul beta). De altfel, titlul anterior al popularei serii, The Elder Scrolls V: Skyrim, lansat in 2011, s-a bucurat de aprecieri din partea criticilor ce i-au acordat mai multe premii “Game of the Year”, cat si de un succes comercial impresionant, inregistrand vanzari de peste 20 de milioane de exemplare la nivel mondial.

In plus fata de versiunile pentru PC si Mac, The Elder Scrolls Online se afla in dezvoltare si pentru PlayStation 4 si Xbox One, editiile pentru console ale jocului urmand sa fie lansate in cursul lunii iunie 2014.loading...

Adauga un comentariu