Sport

VIDEO! Patricia Tig a castigat sondajul WTA pentru cea mai frumoasa lovitura din iulie! Pe locul doi s-a clasat o alta romanca

Publicat: 06 aug. 2019

Jucatoarea româna de tenis Patricia Maria Tig (locul 140 WTA) a câstigat sondajul pentru cea mai frumoasa lovitura a lunii iulie în circuitul profesionist feminin, realizat pe site-ul WTA.

Tig, revenita în prim-plan dupa o finala la Bucuresti si titlul câstigat duminica la Karlsruhe, a adunat cele mai multe voturi din partea internautilor pentru o lovitura în cros pe linie cu forehand-ul în semifinala de la BRD Bucharest Open, cu germanca Laura Siegemund, la scorul de 6-2, 2-1 si avantaj pentru adversara. Tig, care a lipsit aproape doi ani din circuitul profesionist dupa o accidentare si dupa ce a nascut o fetita, a fost învinsa în finala de la Bucuresti de kazaha Elena Rîbakina.

Pe locul secund în sondaj s-a clasat o alta românca, Irina Bara (locul 192 WTA), cu un lob reusit în fata rusoaicei Margarita Gasparian, la scorul de 6-4, 2-3, 40-15, în turneul de la Jurmala (Letonia).
Pozitia a treia a fost ocupata de letona Anastasija Sevastova (Turneul de la Jurmala), pe patru a fost olandeza Kiki Bertens (Turneul de la Palermo), iar pe cinci s-a clasat poloneza Katarzyna Kawa (Turneul de la Jurmala).

Vezi video pe Sport.bzi.roloading...

Adauga un comentariu