Diverse

Vin sanse URIASE pentru trei zodii

Publicat: 23 sept. 2019

Renumitul astrolog ne prezinta horoscopul de astazi pentru toate zodiile. Or sa ne reuseasca initiativele, o sa ne bucuram si de surprize placute din partea celor din jur si o sa ne fie mai usor cu toate, o sa lasam deoparte trecutul sa-ncepem lucruri noi, de succes.

BERBEC
O sa primiti o oferta de lucru si se pare ca intruneste conditiile impuse de voi, pentru ca tineti la un standard. Se poate s-aveti de dat un examen, va luptati pentru o functie si sortii vor fi de partea voastra, s-aveti incredere ca o sa fie bine.

TAUR
Poate-ati tot amanat mersul la doctor, la analize si daca nu aveti un program incarcat si aveti si ceva bani sunt de facut niste investigatii. Se iveste o postura tentanta la serviciu si daca va miscati rapid o sa fiti primii care pot primi functia, ori poate jobul, oricum e o noua provocare.

GEMENI
E bine sa va consultati agenda financiara si sa vedeti daca aveti vreo datorie fata de cineva si sa va achitati urgent sau altii, daca au fata de voi. Poate-abia acum vi se platesc niste bani din urma si o sa le pregatiti niste surprize copiilor drept rasplata pentru ca si-au respectat programul pe care si l-au facut.

RAC
Se poate sa primiti o atentie speciala din partea cuiva care n-a uitat ajutorul pe care i l-ati acordat si o sa va prinda bine, sufleteste. Apar noutati, va cauta niste oameni, poate vor sa plecati pe undeva, sa ajungeti in vizita la ei, si o sa va ajustati programul astfel incat sa ramaneti cateva zile pe acolo.

LEU
Preocuparile de grup or sa va aduca satisfactii atat materiale, cat si sufletesti si poate vi se deschid noi posibilitati de afirmare. O sa va-ngrijiti de semnarea unor acte, sa nu pierdeti un tren, sa ratati sansa de a face progrese fie pe linie profesionala, fie personala – e bine sa fiti pe faza.

FECIOARA
Poate bateti palma pentru o afacere care v-ar aduce un venit suplimentar si ar fi acea cota de bunastare care va lipsea. Poate va mutati sau renovati casa, apartamentul in care locuiti, o sa sporiti gradul de confort de-acasa si toti ai vostri or sa va fie recunoscatori pentru ca fara ajutorul vostru nu ar fi ajuns aici, la confort.

BALANTA
O sa puteti semna un contract dupa o serie de negocieri si-ncepeti treaba care o sa va acapareze cu totul. Incep sa apara reusitele pe banda rulanta, mai scapati de frustrari, o sa va creasca stima de sine si contul din banca – asta progresiv.

SCORPION
E bine sa nu mai amanati mersul la doctor si sa interveniti si cu ce trebuie, daca vi se pune un diagnostic, sa va puteti recupera in doi timpi si trei miscari. O sa faceti un bilant ca sa vedeti daca v-ati lichidat restantele si daca va puteti da drumul proiectelor noi care va pot aduce un plus de vizibilitate.

SAGETATOR
Prietenii sunt pe langa voi, gata oricand sa va sara-n ajutor daca ati avea nevoie de ei si disponibilitatea voastra fatta de ei e similara. E un accent pe segmentul-cariera si poate vi se da ceva de lucru, o sa fiti pusi intr-o postura care sa v-aseze la loc de cinste – pentru ca e anul vostru.

CAPRICORN
O sa va invite cineva in oras, la plimbare, poate fi o cina romantica pentru ca sunt niste marturisiri de facut poate de ambele parti. Intrevedere cu cineva care e interesat de o colaborare cu voi si o sa va-ncumetati, se pare, sa faceti o proba macar, daca nu semnati imediat contractul.

VARSATOR
Poate-apare o oferta de plecat intr-o statiune de agrement la sfarsit de saptamana si pastrati secretul, ii spuneti partenerului in ziua respectiva. Pot veni ceva bani de la serviciu si sa dati o raita pe la cumparaturi, sa va luati ce trebuie pentru casa si familie, sa va asigurati ca v-ajung rezervele si pentru scoala copiilor.

PESTI
E posibil sa-ntalniti pe cineva chiar si in grupul colegial, cu care sa va-ntelegeti, sa rezonati si pe palierul sufletesc si sa iasa o relatie. O s-aveti prilejul sa discutati fata-n-fata cu sefii, sa va spuneti punctul de vedere, sa le cereti niste favoruri sau poate sa va duceti la un interviu – la care o sa va prezentati onorabil.loading...

Adauga un comentariu